Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet a mai világban olyan...

Lehet a mai világban olyan 20-as pasit találni, aki érett;felnőtt gondolkodású, nem iszom és nem. Cigizik?

Figyelt kérdés

Ja és nem a buli,pia,haverok az első

ez lemaradt

2014. dec. 3. 12:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van, például itt is. Én nem iszom, nem cigizek, nem bulizok, nem csapongok. Nem a karrierépítést tartom az élet értelmének, hanem a családot. Viszont emellett csúnya vagyok.
2014. dec. 3. 13:10
 12/24 anonim ***** válasza:

mi az hogy ne bulizzon,megvesztél? meg az mióta előny hogy nem bulizol,ne legyetek már ennyire szánalmasak válaszolók.Ez nem erény...hogy nem isztok nem buliztok.Ez inkább gáz,mert ennyiből is kimaradtatok.

oké a cigit megértem,mert én se.

2014. dec. 3. 13:12
 13/24 anonim ***** válasza:
te meg timcsike, fogadok te szoktál dörgölőzve bulizgatni,nem érett gondolkodás kell neked hanem jó mélyre csitt csatt :) a haverok meg mindig ott lesznek egy srácnak,veled ellentétben.
2014. dec. 3. 13:14
 14/24 anonim ***** válasza:
Srácok, ti melyik bolygón éltek? Biztos, hogy a Föld nevű bolygón? :)
2014. dec. 3. 13:21
 15/24 anonim ***** válasza:
53%-os, van, aki már 20 éves korára bulizott annyit, hogy úgy gondolja, ennyi elég volt és beleun. És nem maradt ki semmiből. Amúgy meg szerintem erény, ha valaki nem dohányzik. Miről marad az le a dohányzóval szemben?
2014. dec. 3. 13:25
 16/24 anonim válasza:
Nope
2014. dec. 3. 13:31
 17/24 anonim válasza:
A baratom pont ilyen amit leirtal!! Buszke is vagyok ra !:)
2014. dec. 3. 13:34
 18/24 anonim ***** válasza:
hát én is úgy vagyok..de azért nem szabad megvetni néha napján keményen.főleg nem egy pináért.
2014. dec. 3. 13:37
 19/24 anonim ***** válasza:
Remélem, vannak ilyen férfiak, mert én is hasonló típusút keresek. :)
2014. dec. 3. 15:53
 20/24 anonim ***** válasza:
ÉN is én is én is! haddd lécciii!
2014. dec. 3. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!