Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan találjam meg?

Hogyan találjam meg?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy még október 14-én mentem angol versenyre egy középiskolában, és ott láttam egy gyönyörű szép lányt, szerelem volt első látásra, még soha semmilyen lány nem váltott ki belőlem ki ilyen érzést, amikor megláttam a szívem úgy vert ahogy még soha....oda akartam menni hozzá megismerkedni, de közben elkezdődött a verseny, ő előbb kész lett a feladatlappal mint én ezért előbb lelépett, pedig még egy teremben is voltunk. Most pedig már December van és azóta sem felejtettem el, mindig ő jár az eszemben. Mit csináljak? Hogyan találjam meg? honnan induljak el először? Kérlek segítsetek!!! Ha ez ez segít, az angol verseny az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban volt.

2014. dec. 2. 21:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Január 17.-én lesz majd a központi, hátha ott látom
2014. dec. 18. 20:27
 22/23 anonim válasza:
Nem láttad?
2015. ápr. 8. 15:59
 23/23 anonim válasza:
Rip by 2020
2020. júl. 17. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!