Szerintetek veszélyes egyedül bulizni menni?
18 éves fiú vagyok, és sosem volt még párkapcsolatom, illetve viszonzott szimpatizálásban sem volt részem. Ezen szeretnék változtatni, és jelenleg úgy látom, hogy ezt egy partyn tehetem meg.
Viszont tartok attól, hogy megtetszik egy lány, majd táncolunk, csókolózunk stb. távozáskor pedig agyonver a barátja.
Vagy esetleg nem hagyja magát megcsókolni, és ezzel engem kellemetlen szituációba hoz...
Szerintetek én inkább ne menjek bulizni?
Vagy esetleg amit leírtam (elõbbi) elkerülhetõ? Ha igen, hogyan?
Ha hárman mentek is agyonverhet a csaj barátja.:D
Amúgy ilyen hülyeségeken mit parázol? Lazulj, ismerkedj, igyál (mértékkel), szórakozz, aztán kész.
Én kizárólag egyedül járok bulizni. (Ha diszkóról/bálról/klubról/bárról van szó. A barátaimmal inkább beülős kocsmába járunk beszélgetni.) Neked is mindenképpen ajánlom hogy egyedül járj. Ha társasággal, barátokkal, ismerősökkel mész, csak visszahúznak a céljaid elérésben (ami a pina).
1. Nem fogsz olyan lánnyal csókolózni, táncolni egy buliban, akinek a barátja is ott van.
2. Úristen, nem hagyja megcsókolni magát és kellemetlen szituációba hozz... Hát ehhez pedig rohadtul szokj hozzá! A nagy számok törvénye szerint kell csajoznod.
Tudod hogy néz ki néhány hónap az életemből?
Odamegyek 100 lányhoz.
Ebből 20-nak megszerzem a telefonszámát.
Ebből 10-et tudok elhívni randira.
Ebből 7-et tudok megcsókolni.
Ebből 3-4-et tudok megdugni.
Rohadtul készülj fel arra, hogy egy csomó elutasításban lesz részed a sikerekig. Ha viráglelkű vagy és félsz attól hogy egy lány nemet mond, akkor inkább ne csajozz.
21/F
Egyedül semmi értelme bulizni járni, én ezért nem is megyek. Egyedül otthon is elüldögélek a sarokban, ehhez minek kell elmenni valahova.
(Csajozni pedig az én külsőmmel nem lehet, mert természetesen taszítok minden nőnemű lényt amiatt, ahogy kinézek.)
"ha sokan vtok tuti nem kötözködik veletek senki"
Ezelőtt négy haverom ment le bulizni, az egyiket megverték, a többi leszarta. Na akkor?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!