Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúként ez a testalkat túl...

Fiúként ez a testalkat túl vékony?

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 1. 17:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

utcsó, ez lemaradt:

54/f, 110kg/szőrös

2014. dec. 3. 10:10
 32/39 A kérdező kommentje:
Utcsó: egyéni szocprobléma, hogy hány kg vagy és milyen szőrös. Nekem így tetszik és kész. (A tetszik nem a paramétereidnek szólt, hanem a #29-esre.)
2014. dec. 3. 11:46
 33/39 anonim ***** válasza:

# 26

Meg előtte írtam, hogy napi 4-5x eszem, te retard.

2014. dec. 3. 12:15
 34/39 anonim ***** válasza:

jó alak. a ruha és a szőrtelenítés nekem se tetszik.

kérdező,

a húst hússal legendája könnyen megdől, ha összehasonlítod fél kiló disznó kalóriatartalmát fél kiló kenyérével. akkor hízol könnyen, ha tésztát meg kenyeret eszel.

természetesen nem javaslom, hogy hizlald magad, hülyeség. ha nem éhezel, akkor jól csinálod.

N29

2014. dec. 3. 12:27
 35/39 anonim ***** válasza:

"

Utcsó: egyéni szocprobléma, hogy hány kg vagy és milyen szőrös. Nekem így tetszik és kész. (A tetszik nem a paramétereidnek szólt, hanem a #29-esre.)

"

-kérdező te balfsz, azt nem neked írtam, hanem annak akinek bejössz, valszeg egy vén buzeráns gorilla

2014. dec. 3. 13:39
 36/39 anonim ***** válasza:

"igen, de nem kizáró, én pont a nőies pasikat szeretem"

-őrá

2014. dec. 3. 13:40
 37/39 anonim ***** válasza:
Páwa vagy?
2014. dec. 3. 14:03
 38/39 anonim ***** válasza:

Akkor maradj szerencsétlen kis nyámnyila vékony ha nem fogadod el a tanácsot, én addig élvezem, hogy kajáról kajára, edzésről edzésre erősödöm.

2014. dec. 3. 15:13
 39/39 anonim válasza:
nem túl vékony a testalkatod,hanem kissé lányos.amit jól fel is erősitesz a nacival.nem kell több számmal nagyobb ruha,csak térdnadrág,vagy hosszú.ha izmosak lennének a lábaid se kéne ilyet hordanod.a társadalom nem nézi jó szemmel az ilyen mutogatást,csak a perverzek
2014. dec. 3. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!