Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúként ez a testalkat túl...

Fiúként ez a testalkat túl vékony?

Figyelt kérdés
[link]

2014. dec. 1. 17:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Azta xD azt hittem nő xD 29 éves vagy és se öltözködni, se sportolni, se enni nem tudsz?
2014. dec. 1. 17:19
 12/39 anonim ***** válasza:
Jaaaj,gyúrjàl làbra,mert brrrrrrrh.
2014. dec. 1. 17:21
 13/39 A kérdező kommentje:
#10: Nem tudom, nem követem az útját :)
2014. dec. 1. 17:25
 14/39 anonim ***** válasza:
29 éves létedre elég kis vékonyka vagy, de lefogadom ha megborotválkozol elkérik a személyit a boltban :) Kicsit talán erősödhetnél. És ez az öltözék.. umm.. Szerintem 1 picikét férfiasabbat
2014. dec. 1. 17:30
 15/39 anonim ***** válasza:

Mi a... Ember téged átb@$ztak, mert tuti, hogy az női gatya. Vagy ha férfi is volt, egy hetero biztos nem vágná le ilyenre. Lábak meg... 14 éves koromban szőrösebb volt. Mégha azt mondod focizol és azért van leborotválva azt még talán megértem (mert ugye csak le van borotválva nem alapból ilyen vagy?)

#neverskiplegday

2014. dec. 1. 17:31
 16/39 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan vékony a lábam, bár az enyém tiszta szőr, szóval az is dob rajta valamennyit, meg jött rá valamennyi izom, mióta biciklizek.
2014. dec. 1. 17:32
 17/39 A kérdező kommentje:

#14: Ritkán veszek olyasmit, amihez kéne személyi :)

#15: Nincs borotválva, meg is őrülnék a vakarózástól, de valóban, nem gyárilag ilyen

2014. dec. 1. 17:36
 18/39 anonim ***** válasza:
Egyébként kíváncsi lennék azokra, akik az evést tanácsolták a kérdezőnek, hogy hogy híznának meg, ha gyors lenne az anyagcseréjük. Nektek könnyű pofázni normális szervezettel, de én napi 4-5x eszem, mégsem jön rám egy kiló sem.
2014. dec. 1. 17:36
 19/39 anonim ***** válasza:

Nem mocsok kajákat kell enni, és ha tényleg olyan nehezen hízol akkor kezdhetnél mondjuk 7g szénhidrát/kilóval (pl 60kg vagy akkor 420g csak szénhidrát)

Ilyen ez a Kondi ha eredményt akarsz :)

2014. dec. 1. 17:42
 20/39 anonim ***** válasza:
lábadat ne szőrtelenítsd, mert egyrészt undorító, másrészt... undorító. totál férfiatlan. az alakod is férfiatlan, legalább valami férfias legyen már benne :D
2014. dec. 1. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!