Mit gondoltok arról, ha egy huszonéves fiú még nem volt lánnyal?
azt, hogy még nem volt lánnyal...mit gondoljunk? azt hiszed ekörül forog a gondolatmenetünk?
"vajon szexelt már?"
"milyen lesz neki az első?"
"kivel lesz az első?"
...
hát rohadtul nem!
"azt, hogy még nem volt lánnyal...mit gondoljunk? azt hiszed ekörül forog a gondolatmenetünk? "
Nem tudom, de ha a középsulis beszélgetésekből és az egyetemi gólyatáborból indulok ki, akkor a válaszom: igen, azt gondolom. A mi csoportunkban a gólyatábor végére már mindenki tudta (elvileg) mindenkiről, hogy mikor vesztette el a szüzességét. Középsuliban is állandóan ez a téma. A fiataloknak állandóan ezen jár az eszük, aki nem vesztette még el, annak azért, aki elvesztette már, annak meg azért. Képmutatás azt mondani, hogy valaki ez egyáltalán nem érdekel ebben a korban, ha másért nem, hát azért, mert mindenki titokban hasonlítgatja, méricskéli magát másokhoz.
miért téged mindig ez foglalkoztat?
így barátkozol?:
"Szia Kánten vagyok Montázsiból, szűz vagyok, te a vagy még?"
"miért téged mindig ez foglalkoztat?"
Nem állandóan, de elég sokszor. Gyakran, ha elnézek egy fiatalokból álló tömeget pl. az egyetemen, vagy csak simán egy korombeliekből álló társaságban vagyok, elmélázok azon, hogy itt valószínűleg már senki nem szűz rajtam kívül. Vagy ülök a buszon és elgondolkozom azon, hogy valószínűleg itt már minden fiú volt lánnyal.
"így barátkozol?:"
Nyilván nem, de elég gyakran felmerül bennem a kérdés, hogy ha eljutok majd odáig egy lánnyal, akkor ezt hogy adom elő neki, vagy elmondom-e egyáltalán és milyen lesz. Tartok tőle, hogy ha ezt megtudná rólam, attól kezdve nem venne komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!