Vannak itt szép huszonéves single lányok, vagy csak bibircsókos nagymamaképűek járnak ide?
Figyelt kérdés
Lucskos Virgács és a többi troll válasza nem érdekel. Lányok válaszoljatok nekem.2014. nov. 18. 23:50
2/9 anonim válasza:
Már elnézést, hogy idekontárkodok, de én beszéltem már szép lányokkal innen.
3/9 anonim válasza:
A szépség relatív és a két véglet között közel végtelen egyéb lehetőség van.
Ha esetleg találsz is szépet mire mész vele ? Az itteni lányok 90%-a beszélni sem fog feled, nem hogy mást.
6/9 anonim válasza:
Nekem kalács képem van az is baj? Ha gondolod írj.
7/9 anonim válasza:
Single lány alatt a hozzád illő butusokra gondolsz, vagy olyanokra, akik tudnak magyarul írni és esetlen van hozzá türelmük, hogy téged is megtanítsanak?
20/N
8/9 A kérdező kommentje:
#5: igazold, mondani bármit lehet.
#7: este elbeszélgetünk, amikor is rájössz majd, sose ítélj meg valakit ismeretlenül.
2014. nov. 19. 09:51
9/9 anonim válasza:
Ilyen megfogalmazásban már eleve a kérdés is trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!