Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire számít ismerkedésnél,...

Mennyire számít ismerkedésnél, hogy pl valaki orvosira jár vagy szakmunkástanuló?

Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 14:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nincs kivétel. Szintekről beszéltem.
2014. dec. 1. 21:50
 12/17 anonim válasza:

Ha nem lennenek szakmunkasok, nem ulnenk a meleg kis irodakba, nem folyna hideg-meleg viz a csapbol, de meg csak autoval sem jarnank!

En nem azt mondom, hogy nem kellenek elmeleti szakemberek ,de talan nem kene egy olyan embert lenezni, akinek szakma van a kezebe!

Errol ennyit, akinek nem inge ne vegye magara...

2014. dec. 2. 12:36
 13/17 anonim válasza:

9-es!

Azert az utolso mondataid kicsit sertoek!

En a helyedben nyilvanossan nem hangoztatnam, mert lehet valaki meg szajoncsap!

En mondjuk siman megtennem...

2014. dec. 3. 11:52
 14/17 anonim válasza:

13-as, pont erről beszélt a 9-es. Egyből a szájon csapás meg verekedés. Valóban vannak tapló orvosok és intelligens szakmunkások, de a többségre nem ez a jellemző. A legtöbb orvos (vagy ügyvéd, tanár, mérnök stb) művelt, intelligens ember. És igen, káromkodik néha. Otthon. Találkoztam már nagyon normális munkással, akit többre becsülök sok orvosnál vagy ügyvédnél, de a legtöbb a csajok után kiabál trágár dolgokat /tehát, mintha az orvos mondaná a betegnek, hogy "dejó buxa vagy, ezt meg azt csinálnám veled", nem csinál semmit munkaidőben, csak nézi, ahogy "Apista" csinálja a munkát mindenki helyett.

10-es, te akkor pont a kivétel vagy. Úgy mondod a nyelv beszélést, mintha az lenne a jellemző, hogy a munkások olvasottak és 2-4 nyelvet folyékonyan beszélnek...

2016. jún. 16. 15:44
 15/17 anonim válasza:

Akkor néhány kommentre reagálnék.

7-es: Miért is "inkább legyen szakmunkás, mint orvosis?" Kifejtenéd? Mi ez az általánosítás? Mindkettő között vannak kedvesek és tajparasztok. Hiába csinálsz úgy, mintha a munkás annyival különb lenne. Mindenhol van mindenféle ember. Csak akkor fejtsd ki kérlek, hogy miért írtad ezt.

8-as: Ugye viccelsz? Azért a szakmunkások nagy részére nem az jellemző, hogy okos, olvasott, intelligens, csak épp nem volt kedve tanulni. Persze van ilyen, de ritka.. Azt írtad, hogy "Lehet azzal a "szakmunkás bizonyítvánnyal" többször annyi pénzt keresek mint egy orvosira járt ember.

És ebbe ne is menjünk bele :) " De, szerintem meg menjünk bele. Tehát neked csak a pénz számít, gratulálok. Igenis becsülendő, ha valaki elvégzi az orvosit és nem a pénz miatt, hanem tényleg a segíteni akarás miatt. Ha valaki komolyan veszi, az egyik (ha nem a) legfelelősségteljesebb hivatás. Emberéletek vannak a kezében. És ez sokkal fontosabb szerintem, minthogy ki mennyi pénzt visz haza. Lehet, hogy egy ács többet keres, de nem gyógyít embereket, ha hibázik, hetei vannak kijavítani a hibát, míg egy orvosnak nincs lehetősége. Egy rossz döntés és vége. Ezt csak azért írtam le, hogy nem csak a pénz számít, és nem kell köpködni, mert aki ennyit tanul, és komolyan veszi a HIVATÁSÁT, az igenis becsülendő.

12-es: Nagyon divatos lett, ez a "ha nem lennének szakmunkások, ti nem..." Ez kétirányú utca, ugye tudod? Ha nem lennének tanárok, most nem olvashatnád a kommentet, nem tudnál írni se, mert analfabéta lennél. Átvernének a boltban, mert 100-as számkörben se tudnál számolni. Ha nem lennének orvosok, az ötödik évedet se érted volna meg a gyermekágyi láz, a torokgyík, vagy épp a himlő miatt. Vagy nem lett volna, aki a te vagy rokonod esetleges műtétjét megcsinálta volna/megcsinálja. Persze ez egy egész, ők meg a szikék nélkül nem tudnának műteni, de a tudást se becsüld le... Szaktudás nélkül, megb.szhatnád a szikét meg a többi eszközt.

2017. febr. 11. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:

#15:

mi bánt ennyire? olyan mintha a probléma forrása nem is a kommentek lennének csak itt vezeted le a feszültséget...

lehet valaki diplomás akár szakmunkás, nem ettől függ, hogy milyen ember...

anyagilag is vegyes a felhozatal, intelligenciában és tudásban is...

felesleges ezen vitatkozni, meg dobálózni mindenféle hülyeséggel...

23F

2017. febr. 11. 13:54
 17/17 anonim válasza:
Köszönöm, de nem kell aggódni az egészségemért. Semmi problémám nincs. Csak mikor valaki úgy állítja be, hogy egy szakmunkás AZÉRT ér többet egy orvosnál, mert esetlegesen többet keres, kicsit kinyílik a bicska... Igen, vannak szakmunkások, akik emberségesebbek, mint néhány orvos. De ez fordítva is igaz. Szerintem meg pont az az orvos ér sokat, aki keveset keres, mert nem a pénzért csinálja, tényleg az embereken akar segíteni, életeket menteni, nem pedig hálapénzzel tömetni a zsebét.
2017. febr. 11. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!