Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Átlagos, de inkább csúnya...

Átlagos, de inkább csúnya fiúknak (pl. én) mennyi esélye van nálatok, lányok?

Figyelt kérdés
Normális lányok csak a külsőt nézik?
2014. dec. 1. 00:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia :)

Saját példámat tudom elmesélni: megismerten nemrég egy srácot. Nem igazán tetszett, sőt. Egyáltalán nem nézett ki valami jól. Ápolt volt, meg úgy törődött ő magával, de hát ugye az arcvonásokon nem tudsz változtatni.

Nagyon kedves volt velem, elkezdtünk beszélgetni és nagyon jól éreztem magam vele. Kedves velem, figyelmes, vicces, okos.

És az a helyzet, hogy minél hosszabb ideje ismerem, annál szebbnek látom. Kb egy hónapja vagyunk nagyon jóban és most már ott tartok, hogy azt hiszem, lassan bele fogok szeretni. És nem bánom, mert amikor vele vagyok, boldog vagyok és most már helyesnek látom.

19/L

2014. dec. 4. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
8. hozzászóló: 20 éves lány vagyok, én sem túlságosan elégedett a külsőmmel. Ha gondolod, küldj egy képet, én is küldök és esetleg beszélgethetünk. Hátha egyébként egy tök jó fej srác vagy :)
2014. dec. 4. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!