Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, negatívum ha a fiú...

Lányok, negatívum ha a fiú sokat politizál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hátrány az ha egy egyetemista srác benne van a politikai életben (aktív a pártban /amit azért honorálnak/)?! Illetve szeret a politikáról beszélgetni?

Normális válaszokat, köszönöm!

2014. nov. 30. 17:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

petike is sok ggget kinyalhatott a pozíciójáért meg a haverja diploma nélkül amannak meg nyelvvizsgája sincs.. na de

hagyjuk

2014. nov. 30. 17:38
 22/29 anonim ***** válasza:
Figyu, itt a lényeg: "aktív a pártban, AMIT AZÉRT HONORÁLNAK". :D Innentől kezdve bármit el fog viselni a leendő csajod. :D
2014. nov. 30. 17:40
 23/29 anonim ***** válasza:
Én szeretek mindenféle elméletek megvitatni, politikaiakat is. De mindezt csak külső szemlélőként, nem vagyok elkötelezve semmilyen politikai nézet vagy párt iránt és nem szeretnék se baráti, se romantikus kapcsolatba bonyolódni olyannal, aki igen.
2014. nov. 30. 17:44
 24/29 A kérdező kommentje:

#22-es:

Az ide kommentelők, mégis azt mondták, hogy nem jönnének ilyen sráccal össze.

2014. nov. 30. 17:45
 25/29 A kérdező kommentje:

#23-as:

Miért nem?

Aki valamelyik párt tagja az már nem lehet normális ember, ugyanúgy mint egy olyan aki nem tagja egy pártnak sem?

2014. nov. 30. 17:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! És te azt is elhiszed, amikor leírják, hogy romantikus, érzelgős férfira vágynak? Ebből is maximum a férfi igaz, a többi mese.
2014. nov. 30. 17:46
 27/29 anonim ***** válasza:

"#23-as:

Miért nem?

Aki valamelyik párt tagja az már nem lehet normális ember, ugyanúgy mint egy olyan aki nem tagja egy pártnak sem?"

Én az ilyeneket egy kalap alá veszem a vallásosokkal, a petásokkal, abortuszellenzőkkel... Előbb-utóbb úgyis rád akarják erőltetni a nézeteiket. Melleseleg sosem értem, akik mélyebben beleártják magukat ilyesmikbe, honnan veszik az időt és az energiát? Nincs jobb dolguk? Furcsa...

2014. nov. 30. 20:36
 28/29 anonim ***** válasza:
HAJRÁ JOBBIK!
2014. nov. 30. 21:49
 29/29 anonim válasza:
ha Jobbikos semmi probléma.
2014. dec. 6. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!