Mennyi rá az esély, hogy itt megismerek egy srácot?
Aki szimpatikus és tetszene is.
Vagy tényleg, csak átlag alatti emberek ismerkednek itt?
Én általában oktatással kapcsolatos kérdések között vagyok jártas , nyilván az más kategória , de van,h ide is benézek ,ha nevetni akarok egy jót:D
Ismerkedni nem hinném,h pl egy srác,akinek rendben van az önbizalma,mondjuk tenne fel képet magáról.. Meg általában azt látom,h csak a siránkozás megy . Persze ,senkinek nem könnyű az élete szerelmi életet tekintve , de ha nem tesznek érte,és csak ide írkálnak ki kérdéseket,azzal nem lesz jobb.
Szóval szerintem úgy általánosságban véve inkább átlag alatti emberek ismerkednének itt,akik élőben nem mernek.
18.l
A 13. válaszoló pont hozta az átlag alatti szintet, amire gondoltam...
Nem vagyok csúnya, vannak hibáim. Volt már jó pár barátom. Megtalálnak emberek, csak éppenséggel a komolytalanabb réteg, aki szexet akar. Vagy hülye dumával nyomul az utcán, metrón, buszon.
17. Nem győztél meg. Felszínesen kihegyezted a kérdést, a szépségre. Azért ez elég kevés.
Direkt úgy írtam... 'szimpatikus és tetszik is'
Nem egy adoniszra gondolok vagy szépségideálra, csak vonzalomra.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!