Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi rá az esély, hogy itt...

Mennyi rá az esély, hogy itt megismerek egy srácot?

Figyelt kérdés

Aki szimpatikus és tetszene is.

Vagy tényleg, csak átlag alatti emberek ismerkednek itt?

2014. nov. 30. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
szerintem az nem megfelelő szó, hogy "átlag", mindenkinek van ideálja ennyi :)
2014. nov. 30. 15:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Én általában oktatással kapcsolatos kérdések között vagyok jártas , nyilván az más kategória , de van,h ide is benézek ,ha nevetni akarok egy jót:D

Ismerkedni nem hinném,h pl egy srác,akinek rendben van az önbizalma,mondjuk tenne fel képet magáról.. Meg általában azt látom,h csak a siránkozás megy . Persze ,senkinek nem könnyű az élete szerelmi életet tekintve , de ha nem tesznek érte,és csak ide írkálnak ki kérdéseket,azzal nem lesz jobb.

Szóval szerintem úgy általánosságban véve inkább átlag alatti emberek ismerkednének itt,akik élőben nem mernek.

18.l

2014. nov. 30. 15:01
 13/26 anonim ***** válasza:
Gondolom te is átlag alatti vagy, ha már a való életben nem sikerül pasit szerezned. Ez nem úgy működik, hogy a csúnya lányok feljönnek ide és leakasztanak egy "jó pasit".
2014. nov. 30. 15:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Én itt jöttem össze sz exemmel :) 17/f
2014. nov. 30. 15:04
 15/26 A kérdező kommentje:

A 13. válaszoló pont hozta az átlag alatti szintet, amire gondoltam...

Nem vagyok csúnya, vannak hibáim. Volt már jó pár barátom. Megtalálnak emberek, csak éppenséggel a komolytalanabb réteg, aki szexet akar. Vagy hülye dumával nyomul az utcán, metrón, buszon.

2014. nov. 30. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

22/F

2014. nov. 30. 15:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyilván vannak itt szép emberek is, én sem tartom magam csúnyának, de nyilván aki szép, az ahogy a való életben sem, úgy itt sem a csúnyákkal jön össze. Tehát ez sem ilyen Csúnya Emberek Megmentője hely.
2014. nov. 30. 15:06
 18/26 A kérdező kommentje:

17. Nem győztél meg. Felszínesen kihegyezted a kérdést, a szépségre. Azért ez elég kevés.

Direkt úgy írtam... 'szimpatikus és tetszik is'

Nem egy adoniszra gondolok vagy szépségideálra, csak vonzalomra.

24

2014. nov. 30. 15:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Akik itt sírnak, hogy ők milyen értelmes emberek és biztos ezért nem kellenek senkinek, azok mind rondák és ha nem szopod le őket, akkor képesek felakasztani.
2014. nov. 30. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:
En eddig 4 jofej pasival ismerkedtem meg, szoval eselyes:-)
2014. nov. 30. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!