Mennyi rá az esély, hogy itt megismerek egy srácot?
Figyelt kérdés
Aki szimpatikus és tetszene is.
Vagy tényleg, csak átlag alatti emberek ismerkednek itt?
2014. nov. 30. 14:53
1/26 anonim válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon kevés, de van esélye
2/26 anonim válasza:
sok.Akit én innen megismertem, az átlag feletti volt tudásban, észben, értelemben:)
3/26 anonim válasza:
Van esély, de számot nem tudnék mondani.
22/F
4/26 anonim válasza:
több az esélye mint gondolnád, saját tapasztalatból beszélek ;)
5/26 A kérdező kommentje:
Nem szám szerint értettem. Csak érdekel a többiek tapasztalata, akik itt ismerkednek.
2014. nov. 30. 14:55
6/26 anonim válasza:
ha kellően óvatos vagy szerintem lehet :) itt is vannak,kedves, helyes férfiak,ahogy szép,aranyos lányok is.
7/26 anonim válasza:
Valóban van rá esély,de tényleg nem olyan nagy.
És nem "csak átlag alatti emberek ismerkednek itt"-szintén tapasztalat.
8/26 anonim válasza:
Csakis attól függ, hogy véleményed szerint mi az átlag alatti. Vannak itt kedves emberek is, csak meg kell őket keresni, ami lássukbe, így interneten keresztül elég nehéz.. Én is keresek már egy idelye egy "átlagfeletti" lányt.. 17/f
9/26 anonim válasza:
Én sok emberrel dumáltam innen, csajok is srácok is, de megbízhattalan a 90% csak úgy eltűnnek vagy trollok
10/26 anonim válasza:
Szerintem most írnak neked néhányan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!