Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak számomra visszataszító...

Csak számomra visszataszító az, ha egy férfinak sok (szexuális) kapcsolata volt már?

Figyelt kérdés

A közelmúltban megismerkedtem egy 25 éves sráccal, aki, bár első blikkre szimpatikus volt, mint kiderült, már kb 15 nővel lefeküdt. Ez lehet, hogy nem egy olyan óriási szám az átlaghoz képest (nem tudom mi tekinthető átlagosnak), viszont én nem olyan vagyok. Éppen ezért az én szememben értékét vesztette a srác és nem tudok azóta nem arra gondolni vele kapcsolatban, hogy csak egy lettem volna neki a sok közül. Szóval nem is ő értéktelenedett el ettől, hanem én (illetve az, aki adott "pillanatban" mellette van).

Tudom, hogy manapság a mi kultúránkban elfogadott a párkapcsolat nélküli szex, de attól még az én szememben ez nem lesz "jó". Most kicsit félek, hogy emiatt talán nem is fogok magamnak párt találni, mert talán már nincs is olyan férfi a korosztályomban (aki jól is néz ki), akinek ne lett volna legalább ennyi szexuális partnere.

2014. nov. 30. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az en baratom is kb 20 novel volt mar elottem, nekem o volt az elso (egyidosek vagyunk). Hazudnek, ha azt mondanam, ez egy kicsit sem zavar es nem rossz erzes belegondolni, hogy o mennyi mindenkivel, de azert elonye is van a dolognak. Egyreszt tapasztalt, tudja, hogy kell a noi testtel banni, tudja, hogy nekem hogy jo, nem benazik, nem kell tanitgatni stb. Masreszt meg -ezt o mondta- mar nem hajtja a kivancsisag, hogy mas lanyokkal milyen, nincs benne az a kalandvagy, hogy vajon massal jobb-e, mert mar eleget atelt. Ezzel szemben bennem neha felmerul, hogy mas ferfiakkal milyen lehet - persze sosem csalnam meg ot. Szoval van ennek elonye is es inkabb probald meg igy felfogni es ne azon gorcsolj, hogy 18 evesen milyen lanyokat dugott meg.
2014. nov. 30. 14:52
 12/12 anonim ***** válasza:
nembaj
2014. nov. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!