Srácok nektek tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
17 éves. Kedveli a fiús dolgokat, egyesületben futballozik, szereti a rock-t, rappet, de tulajdonképpen ekletikus a zenei ízlése. Tud csajosan és fiúsan is öltözködni. A csajos alatt azt értem hogy vékonyak a lábai és ki is rakja ha úgy adódik. A fiúsan pedig azt értem hogy mélyülepes nadrág + pulcsi. Hosszabb, vállig érő szőke a haja, sárgás-zöldes a szeme. Vékony, 53-54 kg, kicsi a melle.2014. nov. 29. 20:43
11/14 anonim válasza:
kinézetre tetszene, stílusra annyira nem a zsánerem 19/F
12/14 anonim válasza:
Kinézetre teljesen rendben, de a személyiség sokkal fontosabb. :)
20/F
13/14 anonim válasza:
én jobban szeretem a fiús beütésű lányokat (belsőleg) sokkal jobban meg értem öket és több mindenről tudunk beszélni. egy szóval könnyen meg találom veleük a frecvenciánkat :D
14/14 anonim válasza:
A kis Mukk nadrág az gáz
A többi oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!