Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Külső: 165 cm magas, szép hosszú barna haj, zöld szemek, gyönyörű arc DE! kissé duci. Viszont nagyon csinos, és nagyon jól tud öltözködni! huncut mosoly, fehér fogak.
Belső: Először mindig félénk, de ha bele jön nagyon megnyílik..szinte bármiről.lehet vele beszélni, nem felszínes, aranyos, kedves és (úgy vettem észre) hogy perverz is. Nagyon humoros.
Előre is köszi!
2014. okt. 26. 16:05
1/11 anonim válasza:
Mit jelent a kissé duci? Hány kg a 165 centihez? És miért beszélsz magadról E/3-ban?
2/11 anonim válasza:
Kissé duci helyett írhatnál kg-om, majd én eldöntöm mi a duci :DD
3/11 anonim válasza:
Minden jó, de a magassága sajnos nem elég. mondjuk ezen nem tud változtatni.
4/11 anonim válasza:
hat aki ilyent ir magarol hogy : gyonyoru arc...az eleve gyanus.. altalaba az szokta igy feldicserni magat,aki egy nagy nulla.mar bocs.
5/11 anonim válasza:
Küldj képet privátban, és mondok én véleményt. :)
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, mivel ezekből még közel sem rajzolódik ki egy kép. Mondjuk úgy, hogy ezek a tulajdonságok közül egyik sem negatív, bár azt, hogy mi "kissé duci" az jobb szeretem magamnak eldönteni.
7/11 anonim válasza:
A leírás alapján nem tudom. Beszélgess velem egy órát, és kiderül.
8/11 anonim válasza:
Hát mivel én 184 cm vagyok 15 évesen,nekem 170cm-nél alacsonyabb lány nem nagyon tetszene , de ha a belső szép,akkor bármi lehet :)
9/11 anonim válasza:
Egy valami necces a dologban... A "kissé duci", illetve a "molett" kifejezéseket a dagadt nők kezdik kisajátítani maguknak az utóbbi időkben. Ám ha tudja bizonyítani az illető, hogy ő a szó eredeti jelentésében használta a "kissé duci" jellemzőt akkor minden bizonnyal tetszene :)
10/11 anonim válasza:
9. Ott a pacsi, így van sajnos,ma már rengeteg túlsúlyos ember él.. sajnos, akik nem értik a mozgás örömét,lényegét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!