Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet a gond? Egy 16 éves...

Asd980430 kérdése:

Mi lehet a gond? Egy 16 éves fiú aki nem képes barátnőt szerezni.

Figyelt kérdés

Mi lehet a gond?

Egy 16 éves fiú vagyok aki régi énjéhez képest eléggé sokat változott. Ismerkedek másokkal viszont sosem akar összejönni semmi sem azzal akivel én akarom.

Rengeteget változtam régi énemhez képest külsőleg és belsőleg is.

Külsőmmel nem hiszem hogy nagyobb probléma lenne egész jól nézek ki adok is magamra bár nem tartom magamat helyesnek.

Eddig mindig a barátként tekintek csak rám, vagy a maradjunk barátok, nem alakult ki az az érzéssel el lettem intézve...

Régebben sok okból kifolyólag de főleg a testsúlyom és a kinézetem miatt önbizalom hiányos voltam, de ahogy változtam úgy tűnt el ez is vele együtt.

Csak arra tudok gondolni hogy a magasságom lehet a probléma

Ugyanis elég alacsony vagyok(170 cm)

Ismerkedtem én 150-155 cm-es lányokkal is de náluk is hogy nem jött össze és mint kiderül utólag az elvárásuk egy 180 cm körüli srác.

Válaszotokat, segítségeket, tippeket és tanácsokat előre is köszönöm.

2014. nov. 29. 19:10
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia!

Gyúrd magad szálkásra, legyél nagyszájú, járj márkás cuccokban, legyen jó telefonod, gyúrj a jogsira, és legyél egy kicsit bunkó, de vicces. Ne legyél senki szemetesládája, a túl kedves fiúk tinikorban nem kellenek senkinek. A csajokkal eleinte legyél tiszteletlen és lekezelő, ráérsz később kedveskedni. Garantált lesz a sikered.

2015. jan. 13. 16:17
 12/14 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Olyan lanyokkal probalkozz amit nem ismersz.
2015. jan. 13. 16:34
 13/14 anonim válasza:
ajánlok egy oldalt [link]
2015. jan. 13. 18:24
 14/14 Vad-Ász ***** válasza:

Figyelj ide testvérem.

egy-két évvel előtted járok.

akár hised akár nem nekem sincs senkim,de kezdek is tojni rá.Majd a sors ugyis összehozza valakivel az utam.

:)

2015. jan. 13. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!