Ha valaki szerelmet vallott neked, de te nem akarsz tőle semmit, akkor ha utána összefuttok, hogy viselkedsz vele?
Figyelt kérdés
zavarban vagy, flörtölsz vele, tartózkodó vagy, esetleg teljesen normálisan, ahogy egy átlagos ismerőssel...?2014. nov. 27. 22:46
1/6 anonim válasza:
Flörtölni biztosan nem flörtölnék. Talán egy kicsit zavarban lennék, illetve próbálnék távolságtartóbb lenni.
3/6 anonim válasza:
Teljesen normálisan, amíg ő is megérti a helyzetet.
4/6 anonim válasza:
Dehogy flörtölnék!
Normálisan, kicsit távolságtartóan.
L19
5/6 anonim válasza:
Én tartózkodó lennék, és szótlan, egyáltalán nem erőltetném a beszélgetést.
6/6 A kérdező kommentje:
Hmm...tehát akkor ha hasonló eset után (igaz, ott más okok is álltak a háttérben, munkahelyi stb), amikor találkoztam az illetővel, ő örömteli vigyorral és integetéssel köszönt (nemcsak olyan művigyor, hogy "jajmáá, itt van ez is", hanem olyan őszinte, amikor tényleg örülünk valakinek), meg folyton nézett és kereste a szemkontaktust, akkor még lehet esélyem? Ugy értem, akkor eleve ellenszenves csak nem vagyok neki, hogy egyáltalán ne tudná elképzelni....
2014. nov. 27. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!