Ha egy lánynak bevallod, hogy tetszik neked, de elutasít, akkor utána mennyi idővel lehet (szabad) újból bepróbálkozni? Lányok szerintetek? 16/F
Nekem ilyenkor kitágulnak a pupilláim, és két másodperc csönd után azt mondom: NA TAKARODJÁL INNEN TE H...E P.CSA!!!
Utánna valamiért nem szoktam próbálkozni.
Bármikor lehet, de mi értelme? Én nem utasítanék el valakit, ha amúgy érdekelne az illető, így a további próbálkozások inkább idegesítőek lennének egy idő után.
Mindenesetre ki tudja, lehet idővel megváltoznak a lány érzései irántad és mégis lenne értelme az újbóli bepróbálkozásnak. De akkor ahhoz minimum pár hét, hónap kellhet.
Férfi vagyok de válaszolok ha nem gond :)
Ajánlom a következőt: Soha többé!!!
Ne legyél szexért pitiző palotapincsi, legyen tartásod. Bepróbálkozol egy nőnél elutasít = 1. soha többé nem próbálkozunk 2. Soha többé neki sincsen nálad esélye!
Legyen tartásod, "legyen tétje" annak, hogy te akartad őt. Ha bármikor tetszése szerint megkaphat, egy pillanatig nem fog gondolkodni, hogy kosarat adjon, mert bármikor meggondolhatja magát. Játékszer leszel neki.
A nők tartásából, és válogatósságából érdemes elég sokat ellesni. (tényleg)
Én "14 napos szabálynak" hívom. Bepróbálkozás és utána még 14 napig meggondolhatja magát.
Viszont utána soha többé esélye sincsen!
Attol fugg, miert mondott nemet. Ha parkapcsolatban van, akkor hagyd, ha latod, hogy vege, akkor jelentkezhetsz.
Ha nincs senkije, akkor hagyd. Ha nemet mondott, akkor nem vagy szimpatikus vagy csak baratnak. A nagyon nagyon kivetelesen ritka eset, amikor ebbol kesobb megis parkapcsolat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!