Félek egyedül maradni? L
Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom, de nem a legjobb sajna. Félek, ha szakítok, örökre egyedül maradok. Olyan embert, aki megfelel az elvárásaimnak, keveset ismerek. Olyat, aki elvárásainak én is megfelelek, még kevesebbet.
Nem leszek sajna örökké szép és örökké 21.
Hogy tegyem túl magam az ilyen gondolatokon?
2014. nov. 26. 20:29
11/16 anonim válasza:
Tudod én fiúban vagyok olyan mint te. Én szakítottam is a barátnőmmel, főként a közös érdeklődés hiánya miatt, meg én sokoldalú fiú vagyok, szeretem a változatosságot, ami nem volt meg. És külsőre is szeretnék olyas valakit ,aki tényleg tetszik. Erre tudod az a gyógyír, hogy ha minél több embert ismersz meg, mert nagyobb eséllyel botlasz olyan emberekbe ,akik potenciálisan az eseteid lehetnek, és viszont. Sok sikert hozzá, és szerintem ne add lejjebb annál ,mint amuilye nte magad vagy. Nekem ez a filozófiám. Ha szeretnéd, beszélgethetünk is ilyen témákról ,mert én is ebben a cipőben járok. Egy 21 éves fiú :)
12/16 A kérdező kommentje:
Metál zene, sötétebb dolgok...
2014. nov. 26. 20:42
13/16 anonim válasza:
Sokan hallgatnak metált és mégtöbben szeretik a sötét dolgokat szóval ezek nem olyan hú de egyedi dolgok.
14/16 anonim válasza:
Simán találhatsz már srácot, ha a barátoddal nem vagy boldog.
22/F
16/16 anonim válasza:
Suttogd a fülembe, hogy Dimmu Borgir!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!