Ti melyiküket választanátok?
Van két fiú az egyik:
1. Ez a fiú nagyon helyes álompasi a kinézete tudom hogy érte küzdenem kéne de úgyérzem sikerülni már nagyon rég óta beleestem szoktunk szemezni meg mosolyog rám párszor megszólított de csak átlagos dolgok miatt de a közelében nagyon gyorsan ver a szívem gyomor idegem van és el vagyok pirulva csak az a gond hogy nagyon féltékeny vagyok ő pedig mindig lányokkal beszélget
2. Ez a fiú is helyes de nem annyira mint az előző mindig csiná valamiz a közelemben az egyik eset az hogy elhagytam a folyosóna füzetemet és utánam hozta a másik pedig az hogy elkísért haza de lekéste ez miatt a buszt közben nagyon humoros és kedves volt és egyszer sem nézett az órára a harmadik eset az hogy beszólt nekem az eggyik haverja de csak annyit hogy hé cica és ő azt mondta persze viccesen hogy majd megveri a másik eset hogy mentem az utcán és hátulról megölelt és kicsit hátra rántott de én zenét hallgattam és at se tudtam hogy van valaki mögöttem nagyon megilyedtem de utána közösen nevettünk az a baj hogy nagyon szipmi a fiú de nem érzem azt amit a másil fiú közelébe
ti kit választanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!