Nőknek vagy a férfiaknak könnyebb manapság ismerkedni?
Férfiaknak könnyebb, csak azért mondják h nehéz mert a lehetetlen elvárásaiknak senki se felel meg.
- Jééé! így is megállja a helyét a kijelentés :)
3-as vagyok,meg a 10/4-es nôkkel is izmos,jókepû pasit keresnek,és mindig leszoljatok a férfiakat,mert csinos nőre vagyunk?Mindig a nő döntesz kivel randizik,kit enged közel magához,nehogy azt mondjátok a férfi dönt?
Egy nőkhöz Odamegy pl.5 pasi randiznod kérek,ilyen forditva Hol van?Hol földröl vagy kezdeményez egy nő?
Csak egy Adonisszal
Én úgy vélem, hogy egy hosszú távú kapcsolat kialakítása minden oldalról egyaránt nehéz.
Számomra a kapcsolat egy igényes kapcsolatot jelent, és nem egy "dugást". Az nem kapcsolat, ahhoz nem kell tudni a másik nevét, vagy hogy ki is ő valójában.
Ilyen kapcsolatot meg mindkét félnek ugyan olyan nehéz kialakítani. Miért? Matekozzunk, levezetem:
Tegyük fel, hogy most nem számolom bele az azonos neműeket, hanem azokat, akikről a kérdés szól, tehát pasi nőt keres, nőci pasit keres, akkor bizony ugyan annyi nő kap pasit, mint pasi nőt.
Most javítsatok ki, ha tévedek! De szerintem az a pár keresés, ahol egyel kevesebb van a másik nemből, nem számít.
Innentől kezdve ha egy pasi be tud csajozni, akkor a nő, akivel van az is be tud pasizni.
Rossz lenne a matekom?
aki jól néz ki annak könnyű,aki meg nem annak nem
nemtől függetlenül.De egy férfi több mindent elérhet,és iramot diktálhat,az életben,míg egy nő soha,csak olyan partnerrel.De az olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!