Miért van az, hogy mostanában mindig megszívom?
Figyelt kérdés
Bármelyik csaj akivel megismerkedem mindről kiderül ,hogy foglalt... Már nagyon zavaró,
most én csinálok valamit rosszul.
23f
2014. nov. 25. 22:44
1/5 Jázi :) válasza:
Ez csak egy rossz időszak! Egyszer ez is véget ér ;)
2/5 A kérdező kommentje:
de komolyan ezt már nem hiszem el ... akiről azt hittem szingli facen sincs kint semmi ő chaten közölte hogy megy a pasijához...
2014. nov. 25. 22:45
3/5 Mellékhelység válasza:
Lehetséges hogy csak le akart pattintani.
4/5 A kérdező kommentje:
képeket kapok tőle folyamatosan chaten... majd kiemeli hogy barátja van
2014. nov. 25. 22:49
5/5 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de miért foglalkozol azzal, hogy foglalt-e vagy sem? Ha valaki kell nekem, megszerzem. Ha el tudom venni a partnerétől, akkor az a partner valamit nagyon nem jól csinál, tehát meg is érdemli, hogy elvegyék tőle. Ha nem én, akkor más, de valaki megteszi. Az élet ilyen kegyetlen. Versenyben kell maradnod, ha csajt akarsz. És mint a fentiekből látod, nem elég megszerezni, tudni kell megtartani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!