R.Speltzer kérdése:
Miért néznek a lányok mostanában egyre gyakrabban romának?
Figyelt kérdés
Ez csak valami új lepattintási módszer vagy mi? Többen kérdezték hogy az vagyok e. Hiába mondom hogy nem,de nem hiszik el és ez az indok a kezdeményezésem megtagadására.#ismerkedés.visszautasítás
2014. okt. 23. 21:58
2/5 anonim válasza:
ha normálisan viselkedsz meg öltözöl akkor olasznak néznek maximum
3/5 anonim válasza:
Biztos mert úgy nézel ki. A barátom is cigánynak néz ki (török...), és anyámék emiatt ítélik el. Egy normális lány érti, hogy nem vagy az, és nem koptat le emiatt.
4/5 anonim válasza:
nem tudom, én nem szoktam így lepattintani senkit, mondjuk úgy alapból nincs bajom a romákkal és ismerek egy párat :) még senkit nem pattintottam le a kinézete miatt vagy mert esetleg roma, hulyesegnek tartom ezt az ellenszenves viselkedést, de az értelmesebb emberek nem így gondolkoznak :)
5/5 A kérdező kommentje:
1# The köcshög! :D
Többieknek köszi a választ.:)
2014. nov. 21. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!