Szeretne valaki is megismerni engem?
Itt ismertem már meg jó pár embert, akitől csak a távolság választ el. Viszont a valóságban senki se soha nem érdeklődött irántam.
16 éves lány vagyok.
Most írnék egy kicsit magamról. Ha nem is akartok megismerni, kommentben a problémákat ami nem tetszik vagy nem szimpatikus bennem leírthatjátok. :)
Tehát 16\l vagyok. Középiskolás diák, komoly célokkal. A tanulmányi eredményem is jónak mondható. Szeretnék majd tovább tanulni.
Érzékeny, romantikus, művészléleknek mondanak, de nem szeretem ha jogtalanul vádolnak vmiért. Átgondolom kinek volt igaza, de ha nekem akkor meg mondom a véleményem.
Csillagjegyem halak. Minden igaz rám amit általánosságban a halakról írnak.
Elég visszahúzódó típus vagyok. Eleinte igen zárkózott de ha megismerek valakit és bízom benne megnyílok.
Hobbim a rajzolás, sportok, fotózás, olvasás, versírás.
Zenei téren a Repuclic, Abba, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa, Tóth Vera dalait kedvelem.
A külsőm hát átlagosnak gondolnám magam.
Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom.
Nem vagyok egy bulizós típus, így ott sem tudok ismerkedni. Azért nem járok bulikba mert a környezetemben akik oda járnak leginkább inni. És ha nem iszom akkor hülye vagyok ugyebár.
Köszönöm a válaszokat :)
Akit nem érdekel, azt nem érdekli. Engem ez nem zavar attól hogy leírtad.
Köszönöm mindenkinek a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!