Fiúk, nektek a törékenyebb, vagy inkább az amazon típusúak jönnek be?
A törékeny nő az ideálom!
Sokszor hangoztatják a nők, hogy nőnek akarják érezi magukat a férfi mellett.
Nos én meg szeretem érezni, hogy férfias vagyok!
Jó ha egy lány belevaló, talpraesett, de ne hasogasson jobban fát nállam, ne legyen szélesebb a válla, ne borotválkozzon reggelente a tükör előtt állva...
Nekem az izmosabb és szálkásabb lányok is a törékeny kategóriába tartoznak, úgyhogy a kérdésre nem tudok kielégítő választ adni.
Annyit mindenesetre tudok, hogy agresszív, esetlegesen elmebeteg küzdősportot űző nővel nem akarok együtt lenni...
Nekem mindegy, csak ne felejtsen el nőies lenni.
A gyenge és az erősebb is hajlamos arra hogy a fizikuma alapján viselkedik, pl azt is tetteti hogy gyengébb mint bárki más, vagy épp kikéri magának a védelmező szándékot, mert ő képes megvédeni magát.
Egy nőben sok olyan finom kis apróság van, amitől nőies nő lesz belőle.
Onnan kezdve hogy alkalmanként(én pl szeretem ha gyakran) bújik a pasihoz ezzel kimutatva a szeretetét és gyengédségét.
Szóval szerintem az apróságokon múlik az ilyesmi, és úgy általában véve is egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!