Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nektek a törékenyebb,...

Fiúk, nektek a törékenyebb, vagy inkább az amazon típusúak jönnek be?

Figyelt kérdés
Amazon alatt értem, hogy izmosabb (de nem nagy darab, szval szálkásabb is), emellett határozottabb.
2014. nov. 25. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:
torekeny, gyenged
2014. nov. 25. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Mindegy, csak NŐ legyen. Nagyon sok nő akire manapság azt mondják határozott inkább túlemancipált már. Az párterapeuta és szexuálpszcihológus akivel egyszer beszélgettem egyszer azt mondta, hogy ezekben a nőkben kódolva van a boldogtalanság mert "töke van". A férfiak nem akarnak egy másik férfit, nőt akarnak. :)
2014. nov. 25. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Amazon.
2014. nov. 25. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Nőies. Nem kell, hogy kis madárcsontozatú, törékeny legyen, de nem is legyen izmos, férfias.
2014. nov. 25. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Nalam a vekony,törékeny a nyerő!
2014. nov. 25. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Túl kövér ne legyen, egyébként mindegy.
2014. nov. 25. 08:55
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

A törékeny nő az ideálom!

Sokszor hangoztatják a nők, hogy nőnek akarják érezi magukat a férfi mellett.

Nos én meg szeretem érezni, hogy férfias vagyok!

Jó ha egy lány belevaló, talpraesett, de ne hasogasson jobban fát nállam, ne legyen szélesebb a válla, ne borotválkozzon reggelente a tükör előtt állva...

2014. nov. 25. 08:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A végletek sose jók. Az arany középút a legjobb!
2014. nov. 25. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem az izmosabb és szálkásabb lányok is a törékeny kategóriába tartoznak, úgyhogy a kérdésre nem tudok kielégítő választ adni.

Annyit mindenesetre tudok, hogy agresszív, esetlegesen elmebeteg küzdősportot űző nővel nem akarok együtt lenni...

2014. nov. 25. 09:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, csak ne felejtsen el nőies lenni.

A gyenge és az erősebb is hajlamos arra hogy a fizikuma alapján viselkedik, pl azt is tetteti hogy gyengébb mint bárki más, vagy épp kikéri magának a védelmező szándékot, mert ő képes megvédeni magát.

Egy nőben sok olyan finom kis apróság van, amitől nőies nő lesz belőle.

Onnan kezdve hogy alkalmanként(én pl szeretem ha gyakran) bújik a pasihoz ezzel kimutatva a szeretetét és gyengédségét.

Szóval szerintem az apróságokon múlik az ilyesmi, és úgy általában véve is egy kapcsolat.

2014. nov. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!