Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha azt mondta, hogy amazon vagyok?
Egyetem mellett egy utazási irodánál vagyok utaskísérő/hostess. Ma jöttem haza egy tengerparti útról. Mivel nem volt szállásunk, a buszon laktam három napig a két sofőrrel.
Az egyiknek láthatólag bejöttem, de amikor "véletlenül" mögém jött, amikor fürdőruhára öltöztem, vigyorogva annyit mondott, hogy "hú, micsoda amazon ez a nő". Ez mit jelent? Egyébként lányos alakom van, 170cm vagyok, és 60kg, van egy pici felesleg az oldalamon és átlagosan nagy, kerek melleim vannak.
Számomra negatív hangzású, de amikor álltam a tengerparton, rácsapott törölközővel a fenekemre, aztán hátulról megfogta a derekamat. Ez pedig nem túl negatív jel.
Csupán kiváncsiságból kérdezem, nem az én pályám egy sofőrrel való ismerkedés (de nem azért, mert lenézem őket).
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!