Mit jelent ez a kijelentés?
Szerintem tetszeni tetszem neki, hisz ellenkező esetben megmondta volna szerintem, hogy bocs nem tetszel, ennyire azért ismerem. Kezd komolyabbá válni a kapcsolatunk, igaz alig beszélünk, de bizalmába fogadott. Kicsit most rosszabb periódusát éli, az elmúlt hónapok nem voltak túl jók számára, és látszik is rajta hogy máshol jár a gondolata...
Érezte, hogy bejön nekem, de pénteken bevallottam, nem kerteltem.
Kérdeztem, hogy most mi legyen, maradjunk kizárólag munkakapcsolatnál vagy lépjünk tovább, és erre a továbblépésre írta, hogy neki ehhez idő kell, semmit nem lehet erőltetni, és majd kialakul hová fajul a kapcsolatunk.
Plusz hozzátette, hogy szimpátia megvan, és már eleve ígyis több a kapcsolatunk - szerinte- a szimplán munkakapcsolatnál. És az, hogy hova fejlődik, azt majd az idő eldönti.
Csak nem feltétlen tudom értelmezni, hogy nyitott, érdeklem-e, lehet-e ebből valami, vagy ez csak egy tökjó lekoptatós szöveg...
Jó ideje nem volt kapcsolata, ezt biztosan tudom! Munkahelyi dolgok aggasztják, emiatt érzem, hogy nem önmaga, nem az akit megismertem 2 hónappal ezelőtt, nem az a vidám, közvetlen férfi.
Fura, mert egyszer azt érzem, hogy totál esélytelen, és csak le akart koptatni, másszor meg azt, hogy tényleg majd az idő megoldja.
Még ha számít valamit, az elmúlt időben inkább én kerestem őt, vagy telefonon, vagy személyesen, hogy beszélgessünk, ő nem igazán keresett engem...
Mondtam, hogy változtatni kéne dolgokon, ahhoz hogy később valami lehessen, pl. kereshetne ő is, azt mondta változtatni fog, csak értsem meg hogy a munkahelyi dolgai miatt nincs jól...
Nemtudom....felnőtt férfiről van szó, nem vagyunk már tinik (sajnos).
Nem tudom, lehet nem is tetszem neki, bár nem vagyok csúnya nő, sok férfinek tetszem, de lehet, hogy neki pont nem....
az élet nagy dilemmái...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!