Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfitársaim, hogyan reflektál...

Férfitársaim, hogyan reflektálnátok frappánsan, ha a lány, akivel ismerkedtek, megkérdezi, hogy van-e barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nem találtam túlságosan sokat erről a kényes kérdésről. Ha úgy vesszük, ez is egy teszt a nők részéről, hiszen egy egyszerű "nincs" válasszal teljesen szürkének tűnhetünk, és elvesztheti a lány az érdeklődését, ha nem viszünk az ismerkedésünkbe semmi kreativitást.

Viszont ha valami hülye csavarral RÁ, azaz a lányra utalunk, hogy ő lesz a barátnőnk, az túlságosan nyomulós, és nem feltétlen fog tetszeni neki a rástartolás.

Ha felvágunk valami olyannal, hogy minden napra jut három, ma te vagy a negyedik, vagy valami ilyesmi, akkor a lány le is lép, hogy akkor foglalkozzunk a többivel. Tehát hülyeség.

Ha elkezdem ecsetelni a múltam, hogy azért nincs, mert régen csalódtam, és azóta nem kerestem magamnak barátnőt, az túlságosan megnyíló, nyálas, érzelgős, ami szintén riasztó lehet. Tehát ez is felejtős.

Ha egy titokzatos bunkónak akarom mutatni magam és annyit mondok, hogy "semmi közöd hozzá", akkor szépen fogja magát, feláll és joggal otthagy a fenébe. Tehát ez sem megoldás, mert nem akarok bunkózni vele, hogy eltűnjön az életemből.

Ha hebegek-habogok össze-vissza, azzal semmi magabiztosságot nem mutatok, szóval megint csak a saját síromat ásom.

Ha "jópofa" akarok lenni, és belökök valami olyan ritka gyenge poént, hogy "páratlan vagyok, ezért nincs párom" (vagyis barátnőm), ezzel a szánalmas, erőltetett "viccel" megint csak besülök.

Szóval srácok, ti hogy találnátok fel magatokat ebben a helyzetben? (A dugnálak, b#sználak, sz#pnálak, és az összes többi hasonló trollkodással lehetőleg kíméljetek.)

2014. nov. 24. 20:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

én ma pont erről beszélgettem egy csajjal akivel ismerkedem, én mondtam neki hogy nincs, éppen ezért kezdtem el ismerkedni vele.

de nem is értem ezt a kérdést, mert ha két ember párkeresés céljából ismerkedik akkor esélyes hogy nem foglaltak, ha meg csak simán akkor tök mindegy van e csaja..

2014. nov. 24. 20:39
 12/23 A kérdező kommentje:
#11: Pedig szerintem elég nagy valószínűséggel elkerülhetetlen a kérdés. Nyilván tudja a nő és a férfi egymásról, hogy egyedülállók, mégis elcsattan a kérdés. Mint amikor dideregni látunk valakit és megkérdezzük, hogy "fázol?" Vagy amikor a balkezestől megkérdezzük, hogy "te balkezes vagy?" :D Na ez is ilyesmi. Erre kéne egy jót reflektálni...
2014. nov. 24. 20:51
 13/23 anonim ***** válasza:

"Ha elkezdem ecsetelni a múltam, hogy azért nincs, mert régen csalódtam, és azóta nem kerestem magamnak barátnőt, az túlságosan megnyíló, nyálas, érzelgős, ami szintén riasztó lehet. Tehát ez is felejtős."

Aki a megnyílásom és az érzelmeim gazdagságát nyálasnak értekelné az NEKEM nem kelle zsigerből vagyis nem bánnám ha eltakarodna. Még barátnak se jó, max havernak.

2014. nov. 24. 20:55
 14/23 A kérdező kommentje:
#13: Ismerkedésnél szerintem nem ajánlott a túlzott érzelgősködés. Számtalan itteni hozzászólás is bizonyítja, hogy miután a férfi megnyílik, a nő szépen le is koptatja őt magáról.
2014. nov. 24. 21:06
 15/23 anonim ***** válasza:

Mit értesz ismerkedés alatt, milyen szintű előismertség van? Nálam az ismerkedési szakasz az nagyjából már minimum "haveri" szintet öveti senkinek nem megyek rögtön neki mint "ismerkedés" előbb ki akarom ismerni őt... Pont ezért ha iderül hogy neki ez nyálas akkor később is annak fogja érezni és csúfos szakítás lesz a vége.

Mondjuk nálam ez sokáig tart az ismerkedés hónapokig tart, mindenre ki akarok terjedni nem belerohanni az instant halálba

2014. nov. 24. 21:09
 16/23 anonim ***** válasza:
#14: Legtöbbször pont azok koptatják le a faszikat, akikben bizony elég sok mindent kell tolerálnia a másik félnek, és egyáltalán nem topmodellek vagy különleges, magabiztos nőszemélyek. Gondolom, túl nagyok az igényeik, és azt hiszik, hogy nekik alapból jár egy szuperpasi.
2014. nov. 24. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:
MGTOW vagyok, nincsenek ilyen problémáim hála Istennek.
2014. nov. 24. 21:17
 18/23 A kérdező kommentje:

#15: A kérdést alapul véve nincs jelentősége, hogy mióta ismeri egymást a két fél. Lehet, hogy gyerekkoruk óta ismerik egymást, és huszonévesen botlottak egymásba. A kérdés elháríthatatlan. De az is lehet, hogy alig ismerik egymást fél napja. A kérdés szintén elháríthatatlan, azaz ugyanolyan "tesztjellegű" mindkét esetben.

#16: Van benne valami! Nem oktalanul szokták itt napi rendszerességgel írni, hogy az átlagnők is totálisan el vannak már szállva maguktól... Szerintem nem egy darab sértett fiúcska trollkodja be ugyanazokat a kérdéseket itt GYK-n sok-sok hónapja, tehát a probléma valószínűleg univerzális.

2014. nov. 24. 21:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: Én őszinte lennék. Lesz ami lesz. Aki emiatt koptat az nem is kell. Mindegy milyen bomba teste van (ha csak egy dugásra kell hazudok olyat amilyet kell de normális esteben nem)
2014. nov. 24. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
#18: Nem tudom, én csak a magam nevében beszélhetek. Más kérdéseknél is leírtam már, hogy több tucat lánynál próbálkoztam, minimális sikerrel, de úgy, hogy ők se voltak bombanők, sőt, némelyik keményen önbizalomhiányos volt, nekem nem a topmodellek kellenek, mégse megyek semmire még az átlagos lányokkal sem. Pedig nem is a butákat kerestem, de kb. ugyanoda jutottam így is.
2014. nov. 24. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!