Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még olyan, hogy igaz...

Létezik még olyan, hogy igaz szerelem, amikor a nő tényleg nőnek érezheti magát egy pasi mellett?

Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 19:11
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem sok múlik mindkét félen. Úgy értem lehet,hogy van olyan férfi, aki beleszeret egy nőbe, de a nő nem viszonozza, pedig az a tenyerén hordozta volna... szóval ennek a dolognak is találkozni kell.

Akkor ott van oda-vissza ez a dolog: a férfi is férfinek érzi-e magát a nő mellett, nemcsak fordítva? Ez is egy ugyanilyen nehéz kérdés szerintem.

Jó lenne tudni, hogy neked kérdező mit jelent az, hogy nőnek érzed magad a férfi mellett. Mit vársz a férfitól, amitől ezt érzed?

Nem provokációnak szánom a kérdést, teljesen komolyan kérdezem, szeretném tudni, hogy te miben méred le ezt a dolgot, mondj példát, de mondd el azt is, hogy mit nem vársz el! Hátha tanulunk valamit... :)

Nagyon sok férfinek szerintem elege van abból, hogy úgy érzik irreális elvárásoknak kell megfeleljenek, és ezért nagyon megvetőekké válnak. Úgy érezhetik folyamatosan szórakoztatni kell a nőket, és egy idő után kifáradnak ettől, és csak annyit kapnak a nőktől, hogy: - Tudtam, te is olyan vagy,mint a többi... Ők úgy élik meg, hogy belül szeretik a nőt, ragaszkodnak hozzá, vele terveznek, de nem biztos, hogy fenn tudják tartani azt a hőfokot, amire a nőnek igénye van. Ebből szokott sok probléma lenni. 35/F

2014. nov. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!