Fiúként miért nem ír rám egyetlen lány sem, ha felteszem a kérdést hogy ismerkedne-e velem valaki?
Megértem álláspontodat és ezt én is így gondolom.
Az a baj, hogy akik normálisak voltak eddig azok az ország másik felében élnek és ezért is fejeződött be az ismerkedés.
Nem hinném, hogy a bunkósággal el lehet érni valamit is.
Lehet, hogy beválik, de az már nem te leszel.
Az a helyzet, ha ismerkedni akarok akkor nem gondolok rossz dolgokra, az itteni nők egy része meg rögtön veszélyt éreznek egy kis közeledéstől, pedig alighanem ez is része az ismerkedésnek.
Sokat lehetne filózni a miérteken, de nem érdemes mert akkor megint csak erőt és időt vesznek el az embertől az ilyen dolgok.
Ezek nekem is tetszenek :D
Sok ilyennel találkoztam itt.
Mi lenne az ilyennel, ha személyesen beszélnél? Akkor csak több szót nyögne ki.
Ezért szoktam szorgalmazni a személyes találkozót, mert akkor derül ki igazán, hogy kivel is állok szembe, de ezt kevesen merik meglépni.
Kényelmesebb egy smile-t írni, mint élőben mosolyogni.
#7 voltam
én lány vagyok, még életemben nem irtam ki olyan kérdést hogy "ki ismerkedne velem?", ellenben én szoktam válaszolni az olyan kérdésekre hogy "lányok! valaki beszélgetni"... viszont nem egyszer tapasztaltam, hogy a fiú sem ir vissza (és nem gondolnám, hogy azért mert privát-áradatot kaptak volna) :D
de szerintem a lényeg az hogy nem kéne erőltetni ezeket az ismerkedős kérdéseket... véleményem szerint sokkal jobb, ha úgy irsz rá valakire, ha látod a válaszát és az alapján szimpatikus, igy akkor már legalább van valami közös témátok is ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!