Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki szerete...

Van itt olyan lány aki szeretetre vágyik, de tanulás miatt nincs nagyon ideje ismerkedni? 22/F Bp

Figyelt kérdés
Ha van ilyen akkor az kérem jelentkezzen. Szerintem nem bánja meg :) Ha személyes találkozó után arra jut, hogy nem kellett volna találkoznunk, akkor fizetek egy forrócsokit :D

2014. nov. 23. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. nov. 23. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:
olybár tűnik :) ezek szerint mindenki boldog, senki nem tölti egyedül a Karácsonyt ;)
2014. nov. 23. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokan vagyunk ezzel a problémával, és nem kötekedni akarok, de akinek a tanulás miatt nincs ideje ismerkedni, gondolod, hogy bármiféle kapcsolatra lesz ideje? 20L
2014. nov. 23. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
A karácsonyt általában mindenki a családjával tölti, nem punciéhes dikákokkal. :D
2014. nov. 23. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:

#4 "punciéhes dikákok" hmm ez sértő...

#3 nekem az a tapasztalatom, hogy ha van kire gondolni, akkor könnyebben megy a tanulás még akkor is ha nincs éppen melletted. Korábban én is csak tanulásnak éltem, nem ismerkedtem senkivel, majd úgy alakult, hogy tavaly lett egy kis kapcsolatom. Sokat beszélgettünk, ismerkedtünk és hiába volt baromi nehéz a vizsgaidőszak, lazán abszolváltam az egészet. Meg is lepődtem rajta...

2014. nov. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!