Nők, miért nem választjátok munkahelynek az informatikai szektort? Mi feszélyez benne titeket? Nem akartok programozni? Így hogy ismerkedjen egy átlag programozó srác?
Én infó szakon kezdtem, de elég lelombozó volt, ahogy már ott közölte például a fizikatanár, hogy nála a lányok ugyan nem fognak átmenni. Hát kösz :D
Végül is otthagytam.
De ha folytattam is volna, akkor sem elégítene ki egy olyan férfi, aki a szakmáján kívül mással nem foglalkozik.
Vannak női kollégák de azok 95% a ,,szebb lenne fiúnak" kategória,egyszerűen nőiesség nulla a legtöbbnél.
Sajnos elsőnek is igaza legtöbb szakmabeli pasi is borzadály,nyikhaj,vagy dagadt,kockás ing,ápolatlan,a ruhái olyanok amibe edzeni nem mennék le,itt is tisztelet a kivételnek.
Figyelj nem sok igazi nőt fogsz látni mint programozó,inkább keres a közgázon,jogon ilyen lányokat,vagy más helyeken.
Nem szépek sajnos a mérnök nők.
27Ffi szoftvermérnök.
Én választottam volna, mert ezt tanultam, de sok helyen már eleve álláskeresésnél ebben a szakmában hátrány volt, hogy nő vagyok, előbb hívtak be és vettek fel egy pasit.
Azért nem adtam fel, most makrózok, hozzáteszem, ez is véletlenül sült el jól, de idővel szeretnék komolyabb dolgokat is valamilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!