Nők, miért nem választjátok munkahelynek az informatikai szektort? Mi feszélyez benne titeket? Nem akartok programozni? Így hogy ismerkedjen egy átlag programozó srác?
Azért akarnék infósok között ismerkedni, mert egyszerűen nem tudok időt szánni arra, hogy minden héten 5-10 órát töltsek el egy nővel. Akkor már vagy nála "laknék" (persze minden rám eső dolgot fizetnék) néhány napokat, vagy hosszabb ideig.
És az a baj, hogy a nem infós nőket meg max a külsőm fogja meg, de belsőre rámunnak, mert nincs közös téma...
Szia!
Én forma és terméktervező mérnöknek tanulok. Három szakirány van, az egyik a "Bőr és ruha" ("divattervezés"). Na ott például egyetlen egy fiú sincs az évfolyamon. Szerintem érthető, hogy miért. Én "textil és enteriőr" szakirányon vagyok, és velem együtt vagyunk négyen fiúk. Ahogy egy varrógép mellett ülő fiú furcsa látvány, úgy a számítógép előtt görnyedő programozó lány is az. A lányok mégis el vannak, ritka az olyan csaj, aki még szabad.
Nővérem informatikus mérnök, a párja szintén az.
Engem speciel azért nem vonz a szakma, mert volt lehetőségem belekóstolni, milyen lehet hardverrel, programozással foglalkozni (középiskolában erre a szakra jártam), és egyszerűen meggyűlöltem, a legkevésbé se érdekel, és hülye vagyok hozzá. Jó szakma, elismerem, sokat lehet vele keresni, manapság sztárolva vannak a mérnök szakok, de ha egyszer nincs az embernek hozzá affinitása, akkor nincs értelme erőltetni, mert úgyse tudja végigcsinálni.
Én gondolkoztam rajta, nagyon érdekel a programozás, főleg a játékok készítése.
Mégse mentem arra, mert ahhoz már túl gyökér vagyok. Nekem túl bonyolult lenne :"D
Pénzügy és számvitelt választottam, és még itt is nehéz a csodálatos gazdasági matematika című 1. éves tárgyunk, de szerencsére a többi megy.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!