Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők, miért nem választjátok...

Nők, miért nem választjátok munkahelynek az informatikai szektort? Mi feszélyez benne titeket? Nem akartok programozni? Így hogy ismerkedjen egy átlag programozó srác?

Figyelt kérdés
Azért teszem itt fel a kérdést, mert az informatikai részlegben még csak el sem olvasnák sokan. Borzasztóan kíváncsi lennék arra, mi az oka annak, hogy a nők nem mennek programozónak, informatikusnak.

2014. nov. 23. 12:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen van egy szép, fiatal programozó lány. A férfi programozóknál is 10-ből egy olyan, aki olyan "tipikus". A legtöbb kinézetre ugyan úgy lehetne rendőr, vízvezeték szerelő vagy szakács is.
2014. nov. 23. 12:33
 12/25 anonim ***** válasza:
Semmi bajom az ilyen pasikkal, tök jó fejek, csak a viccet nem mindig értem. Igazából nincs nekem annyi tudásom a matematika terén, hogy bevállaljam.
2014. nov. 23. 12:34
 13/25 A kérdező kommentje:

Azért akarnék infósok között ismerkedni, mert egyszerűen nem tudok időt szánni arra, hogy minden héten 5-10 órát töltsek el egy nővel. Akkor már vagy nála "laknék" (persze minden rám eső dolgot fizetnék) néhány napokat, vagy hosszabb ideig.

És az a baj, hogy a nem infós nőket meg max a külsőm fogja meg, de belsőre rámunnak, mert nincs közös téma...

2014. nov. 23. 12:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én forma és terméktervező mérnöknek tanulok. Három szakirány van, az egyik a "Bőr és ruha" ("divattervezés"). Na ott például egyetlen egy fiú sincs az évfolyamon. Szerintem érthető, hogy miért. Én "textil és enteriőr" szakirányon vagyok, és velem együtt vagyunk négyen fiúk. Ahogy egy varrógép mellett ülő fiú furcsa látvány, úgy a számítógép előtt görnyedő programozó lány is az. A lányok mégis el vannak, ritka az olyan csaj, aki még szabad.

2014. nov. 23. 12:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Nővérem informatikus mérnök, a párja szintén az.

Engem speciel azért nem vonz a szakma, mert volt lehetőségem belekóstolni, milyen lehet hardverrel, programozással foglalkozni (középiskolában erre a szakra jártam), és egyszerűen meggyűlöltem, a legkevésbé se érdekel, és hülye vagyok hozzá. Jó szakma, elismerem, sokat lehet vele keresni, manapság sztárolva vannak a mérnök szakok, de ha egyszer nincs az embernek hozzá affinitása, akkor nincs értelme erőltetni, mert úgyse tudja végigcsinálni.

2014. nov. 23. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
kérdező, nekem az előző barátom programozónak tanult, én orvosnak, és nem szenvedtünk témahiányban. ha megtalálod a megfelelő embert, beállítotságtól függetlenül rengeteg közös témátok lehet. mármint ha nem csk a munkádról tudsz beszélni, és ez az egyetlen dolog, ami érdekel..akkor baj van :D
2014. nov. 23. 12:54
 17/25 A kérdező kommentje:
Engem a tudományok és a művészetek érdekelnek leginkább. Egy orvosnak tanuló nő mellett még boldog is lennék, mert az a terület is kimondottan érdekel. :D De én valahogy a tudományok iránt nyitott nőkkel nem nagyon találkozok. Tanulnak mindenféle szakon, de valahogy nem is igazán érdekli őket, amit tanulnak, csak a pénzkeresés egy formáját látják benne.
2014. nov. 23. 13:00
 18/25 anonim ***** válasza:
Én szeretnék informatikát tanulni. Rendszergazda okj képzés érdekelne, csak félek tőle, hogy képes volnék e megtanulni. Azért az egyik legnehezebb szakirány. Azért ezt valljuk be.
2014. nov. 23. 13:01
 19/25 anonim ***** válasza:
A párom programozónak tanul, és semmi gond nincs abból, hogy ne lenne közös témánk, pedig tőlem rettentően távol áll a programozás minden formája, egyáltalán nem érdekel az informatika. Az meg gáz, ha az lenne az egyetlen közös témátok.
2014. nov. 23. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Én gondolkoztam rajta, nagyon érdekel a programozás, főleg a játékok készítése.

Mégse mentem arra, mert ahhoz már túl gyökér vagyok. Nekem túl bonyolult lenne :"D

Pénzügy és számvitelt választottam, és még itt is nehéz a csodálatos gazdasági matematika című 1. éves tárgyunk, de szerencsére a többi megy.

19/L

2014. nov. 23. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!