Egy lány, 26 éves tehát nem ismeretlen a pasik világában. Mégis, mikor próbáltam célozgatni, hogy "jó nő", akkor BAHH - hitetlenül engedte el a füle mellett. Azt mondtam, szép a haja - kivédte: "szép hosszú".
Aztán amikor kicsit komolyabban eléálltam: megszeppent, szinte ijedt volt, nem mosolygott.
A lányok ilyenek vagyis sok lány ilyen. De lehet, hogy nem hisz neked vagy megsértődött rád.
2014. nov. 23. 00:23
3/14 anonim válasza:
Nekem is mondták már, hogy szép vagyok meg bókokat is kaptam. Szerintem pedig teljesen átlagos.
2014. nov. 23. 00:26
4/14 anonim válasza:
Lehet. Vagy csak zárkózottabb. Vagy nem akar semmit Tőled. Vagy fél, mert már sokat csalódott. Vagy rosszban ismerte meg a pasikat, ès most sem vár mást a szép szavaktól. Ha komolyan gondolod vele, akkor ne add fel, ez ne tántorítson el. Az sem, ha mondjuk Te vagy az első pasi az életében. Vagy tudod mit? Amugy lehet, hogy semmi ilyesmi, csak egyszerűen zavarban van. Nekem is volt olyan osztálytársnőm, akit hiába dícsértél meg, sosem mondott rá semmit. Vagy mert neveletlen, vagy mert zavarban van.
2014. nov. 23. 00:27
5/14 anonim válasza:
Én se sokat tudok kezdeni a dicsérettel mert sokszor az én önképem más mint amit a másik mondd. Így nehezen hihető vagy épp lereagálható.
2014. nov. 23. 00:27
6/14 anonim válasza:
Vagy nem vagy az esete egyáltalán és így reagált, hogy nehogy bíztatásnak vegyél bármit is vagy tényleg nem hitte el, amit mondtál vagy valami nagyobb sérülés van benne a fiúkkal kapcsolatban és nem tud vagy nem akar jól reagálni az ilyesmire.
Nálam az utolsó van mostanában és szintén 26L vagyok.
2014. nov. 23. 00:34
7/14 anonim válasza:
Talán cikizték gyerekkorában valami miatt, talán rossz társaságban nőtt fel. Éreztesd vele, hogy komolyan gondolod, amit mondasz és nem csak szórakozol vele.
2014. nov. 23. 00:38
8/14 intrepid válasza:
Olyan lány, aki tudta, hogy nem hajtok rá, beszélgetés közben teljesen hátsó szándék nélkül mondtam neki, hogy: "csinoska vagy", és ezért olyan hálásan köszönte, hogy már én éreztem magamat zavarban, pedig nehéz engem zavarba hozni. Ez már többször előfordult. A csinoska kifejezés nekem szavamjárása, gyakran használom akaratlanul is.
2014. nov. 23. 00:38
9/14 A kérdező kommentje:
"valami nagyobb sérülés van benne a fiúkkal kapcsolatban"
igen... volt, nem egy.
Másoknál tényleg csak annyi, hogy "xz kapcsolatban van" odairom "na, megint elkelt egy jó nő" máris ir rám "köszikösziköszönömöm jaj de jól esett :D"
2014. nov. 23. 00:50
10/14 anonim válasza:
Sok csaj csinálja ezt.... Udvariasan próbálsz közelíteni feléjük és beszarnak.... Tiszta hülye mind..... Mit kell megijedni.... Ha agresszíven próbálná az ember, akkor megértem,de tényleg befosnak akkor is ha megdicséred őket....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!