Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok olyan fiúval aki még soha életében nem járt diszkóban?
Igen.:)
Én egész életemben egyszer önszántamból voltam, meg is bántam.
18/L
26 éves srác vagyok. Életemben nem voltam diszkóban meg nem is érdekelnek az ilyen tuc - tucc zajos egyszeri helyek. Nagy dolog...
Az hogy feltetted a kérdést annak 2 oka lehet véleményem szerint:
1. Ha nem vagy bulizós típus: Keress olyan lányt akinek hasonló értékei vannak. Lesz aki díjazni fogja ezt benned és elfogad annak, aki vagy.
Ha eddig ilyesmi diszkóval kapcs. kudarcaid voltak nem a megfelelő személyeknél próbálkoztál.
2. eshetőség:
Ha hiányzik a bulizás (mondjuk diszkóban vagy akárhol amit szeretsz) akkor kelj fel és kezdj el partyzni akár egyedül. Lehet ismerkedni és szerzel 1-2 új ismerőst vagy akár nőt(ez nem lehetetlen). 21 éves vagy és ha élni akarsz akkor élj úgy ahogy jónak látod. Magától egy lány sem fog becsengetni hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!