Miért van annyi szingli srác?
Van egy csomó helyes fiúbarátom, de mind egyedülálló már vagy egy éve.
Jóképűek klassz személyiséggel, még sincs senkijük, pedig szeretnének.
Mi lehet az oka?
Miért lesz szingli egy srác?
Persze! Erre nem is gondoltam! A francba...most mivé lesz az életem...
Viszont, ha Te csak ilyen csajokat fogsz ki akkor nem benned van a hiba....nem. Akkor mind ilyen. Persze. Ha Én veszek a zöldségesnél paprikát, és folyton csukott szemmel válogatok, akkor ha rohadt mind, akkor biztosan a bolt összes paprikája az....naaaa...
66 Apollyon 33 te egy igazi sötétség vagy.
egy ideje figyelem a válaszaid, és csak úgy ontja a sötétséget..
komolyan mondom rendesen körbe veszi a sötétség a válaszaidat, néha már alig bírom elolvasni olyan homályos, mint amilyen te vagy.
írd még le 2xer.Ne törd azért ennyire magad :)
miért is ne? jól nézek ki,de ez semmi nem jelent.
nem ez a lényeg :) hanem a belsőm,az csodálatos.
egyszerűen,összetett és varázslatos.Nem nagyképűségből mondom,akkor a külsőmmel dicsekednék,de engem a belsőm tesz azzá ami.
az nem az én hibám,hogy nem látok másokban értéket,és így kapcsolatban nem viselnéd te sem el a másikat hosszabb távra ha egyszerűen nem tartanád értéknek.
Az emberek egyformák és ez nem az én hibám....
mind ugyanolyan üres.
sötétség persze,ez az életem,sötétség,a halál.Maga az ördög leng körül néha ezt érzem,de szellemileg magasan fölötted állok,ebben nyugodt lehetsz.
Ezt az önajnározást ugye nem gondoltad komolyan?
Azt hiszem Te egy végtelenül önelégült ember vagy.
Ettől kevés taszítóbb dolgot tudok elképzelni...
Vagy ez itt a reklám helye volt? Akkor bocsánat....
ne érts félre kis butus, a sötétség a szellemi képességeid tükrözi metaforikusan persze ;)
és az mellet még beképzelt is vagy, nem kicsit...
egyébként tudom, a komplexumokat kompenzálni kell valahogy, és ez az oldal erre tökéletes a magadfajtáknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!