Miért van annyi szingli srác?
Van egy csomó helyes fiúbarátom, de mind egyedülálló már vagy egy éve.
Jóképűek klassz személyiséggel, még sincs senkijük, pedig szeretnének.
Mi lehet az oka?
Miért lesz szingli egy srác?
Ne éld bele magad!
21 évesen te már éppen nem vagy tini!
Fáj felnőni?
Tessék?
Pont írtam, hogy már nem vagyunk tinik.
hát attól dughatnak,kapcsolatot én sem viselek túl jól.
ekkora véglényekkel mint a mai nők meg kifejezetten morcosan viselem.
13-as!
Akkora véglénnyel mint Te ne csodálkozz, ha csak hasonló típus áll szóba. Ez a karma
nem.
a média befolyásolja az egész g*cit, bocs majd kisípoljátok, szóval a VV és éjjel nappal bukarest meg hasonló szarságok miatt a mostani nem csak tízen, hanem bőven húszon éves lányok férfiakról alkotott véleményét teljesen megváltozott.
hiába jóképű, ha nem egy sötét tahó mint pl arlejéééjiúó, vagy a kemény legény éjjel nappal dzsordzs vagy ki a tököm.
tudom nagyon jól, mivel én is elég jóképű vagyok, és sok csaj akar velem ismerkedni, de ahogy pár beszélgetés után látják hogy nem a buli meg a léhűtés az életcélom, szépen lassan lekopnak.
ha nem alacsonyodok le szintjükre, és leszek én is műmájér tajparaszt idétlenül röhögő tahó, esélyem sincs a megnyerő személyiségemmel.
milyen karma? ha létezne te halott lennél ezért a beszólásért
nehéz eset vagyok,ők meg egyszerűek,ez a probléma..túl jó vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!