Szerintetek tetszek neki? ha igen mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval lány vagyok 16 éves és van egy fiú osztálytársam, aki nekem eléggé bejön.. Bár fogalmam sincsen, hogy miért.. Mivel buta, tiszteletlen, nem valami szép, cigizik, és roma.. (Természetesen nem vagyok rasszista..)De valami annyira megfogott benne.. Bár fogalmam sincs mi az.. Szóval a lényeg, hogy eléggé úgy viselkedik ő is mintha bejönnék neki. Például szinte egész órán néz, ha ránézek elmosolyodik és közben néz a szemembe és az olyan érzés amit.. Nem tudok elmagyarázni.. Mindig próbál meg nevettetni, sokszor szerintem direkt úgy megy el mellettem, hogy összeérjen "véletlenül" a kezünk.. És még sorolhatnám.. Szerintetek bejövök neki? És ha igen akkor mit csináljak? Csak nem járhatok vele. A szüleim kinyírnának.. :I2014. nov. 21. 21:14
1/7 anonim válasza:
Ez csak külső... roma? és akkor? vannak kivételek és normálisak..és négyszemközt beszéljetek és lehet mégsem olyan f***fej mindennek megvan az oka.
2/7 anonim válasza:
Ha semmiről nincs fogalmad (2-3-szor elmondtad), akkor miről van?
3/7 A kérdező kommentje:
Arról h szeretem..
2014. nov. 21. 21:36
4/7 A kérdező kommentje:
Valaki?:I
2014. nov. 21. 21:38
7/7 A kérdező kommentje:
Mihez?-_- a kerdesre is valaszolna valaki?..
2014. nov. 22. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!