Mennyire gáz ismerkedős oldalakra beregisztrálni? Ha nem járok bulikba, hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 08:06
2/10 anonim válasza:
Nem gáz, én is voltam fent. Nőként :D szóval ha nő vagy, akkor készülj fel a sok csak szexet akaróra, mert az bőven van.
3/10 anonim válasza:
Kedves második válaszolò,
Te csak ne mondd, hogy sok férfi szexet akar a társkeresőn! Napok òta fűzögetsz, hogy átjöhess hozzám megrontani. Egy darabig ellent tudok állni, azonban tudom, csak átvernél. :(
4/10 anonim válasza:
nem gáz
ellenben sok a kókler pasi és nő is ...
szal nem lesz egyszerűbb mint az életben
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki..
Ilyen időket élünk. Az emberek rohannak, egyre kevesebb idejük van, ezért az ismerkedést is direktebb módon oldják meg.. Akikkel ott megismerkedsz szintén felregisztráltak, előttük sem kell "szégyenkezned". :)
7/10 anonim válasza:
Nem gáz, sőt, legalább próbálkozol, és cselekszel, de növessz jó vastag bőrt előtte, iszonyat milyen durvák az emberek manapság. (Én kb. 2 éve voltam fenn, meg most nyáron, ugyanazon az oldalon, ugyanazokkal a fotókkal (egy abszolút újat csináltam), szöveggel, adatokkal - jó, idősebb lettem 1 évvel), és ég és föld volt a különbség...
8/10 anonim válasza:
Cuki vagy, hogy humorral pròbálod megoldani, viszont napi programként szerepel nálam az esti sírás. Te vagy az okozòja!:(
A másodiknak szòl.
9/10 anonim válasza:
A "kedves" kérdező rögtön a méreteimre volt kiváncsi, hogy mekkora a mellem és a derekam. Nem csoda, hogy nincs barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!