Az okos, magas, szép nőktől "félnek" a férfiak, vagy ugyanúgy próbálkoznak náluk is? (mindkét nem véleménye érdekelne, személyes tapasztalat is)
"de biztosan van olyan férfi, akit a magasság nem zavar, mert nem egy 180 alatti törpe."
Én nő vagyok, 177 cm magas, de az én szememben egy 180 centi alatti férfi (függetlenül attól, hogy 179 centi v. mondjuk 158) éppen annyira "törpe", mint amennyire egy 180 centinél magasabb nő torz óriás: semennyire. :-)
#10:
Újabb női logika, miszerint egy nicknévnek eredendően köze van a szarkazmus (merthogy ez nem irónia volt) szubjektív értelmezéséhez, megközelítéséhez a nicknév viselője részéről.
Továbbá a 180 alattiak, akik nem kezdeményeznek, azok "törpék". Nocsak! Éljen az előítélet! Vagy tán ez már nősovinizmus lenne? Sniff, sniff, mindjárt megsiratom elfogult őkegyelmét.
Akit meg zavar, hogy művelt, olvasott vagy, az is le fog lépni, így ekvivalens az egész, semmivel sem vagy előrébb azok esetében, akik azért nem kezdeményeznek nálad, mert magas vagy. (Sőt, gyanítom a föntebbiek alapján, hogy inkább az indokolatlan kötekedést, a szőrszálhasogatást és a "tesztjeidet", "csőbe húzásaidat" nem tolerálják, emiatt lépnek olajra.) Akit meg az, hogy - állításod szerint - szép vagy, az ugyanott fog tartani, mint aki a magasságod miatt nem kezdeményez. Nyomkodd csak a piros kezeket, kis szívem, a szavak kiforgatásához viszont még gyakorolgass jó sokat!
Figyu, házi feladat: soigiosoivo oinno inoinoiedngniosdoni rgierjio g giojeriojgjioerig joerijog ijoergjioeri ojgioj noinoigeoigoi ionioenio eioewoi. Keresd benne a logikát, a tiéd is hasonló volt, na szevasz!
"de biztosan van olyan férfi, akit a
magasság nem zavar, mert nem egy
180 alatti törpe."
Meg az apád náthás rongybatekert faszát.
# 14
Ahhoz, hogy valaki ne nevezze "törpének" a 180 alatti férfiakat, vagy józan ész, vagy érzelmi intelligencia kell - a kettő közül elég legalább egyik.
Az érzelmi intelligencia a boldog párkapcsolatok és a harmonikus emberi kapcsolatok egyik legfontosabb - ha nem a legfontosabb - kulcsa, szóval már csak ezért sem kéne megfeledkezni róla.
Én nő vagyok, 177 centi magas, szóval az esetemben talán kizárhatjuk, hogy "sértett egóból" teszem szóvá a dolgot. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!