Rovattörzsvendég hölgyei, urai, mi a zenei ízlésetek, általában mit szoktatok hallgatni?
Személy szerint nekem minden bejön, ami élvezhető. Power metaltól, az italo discótól, és a raptől kezdve a 90-es évek rave zenéin, a legfrissebb nácipunkon, és a psychedelicen át a skáig, a minimalig, a trance-ig, és a lounge-ig mindent meghallgatok, ill. szeretek ezek közül szemezgetni hangulattól függően.
Rovatban függő törzsvendégek, lányok, fiúk, nektek pontosan mi a zenei ízlésetek?
Kandúrként én is úgy vagyok vele, mint te kérdező. Viszont nem szeretem a Rap-et és a hasonló majomkodást (kivéve Cypress Hill), meg pár olyan vonalat, amiről szerintem sokan nem is hallottak még.
Általában viszont rockot és annak válfajait hallgatom.
Én is ilyen "bármitmeghallgatok" típus vagyok, de eredetileg rockerként kezdtem. :D Abból jött a punk, deathmetal, magyar rock, majd magyar rap, majd pop, hardcore, deathcore, reggae, ragga, goa, trance, mindenszär. :D
Most éppen a kedvenc számom:
https://www.youtube.com/watch?v=PIL2ttBqTsM
(Hát ez valami őrült jó.<3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!