Hogyan tudjak VELE ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliba aki régóta tetszik.Még nem mondtam neki de először beszélgetgetni,ismerkedni szeretnék vele.Azért emeltem kia a "vele" szót mert mindig társaságbab van és én vele szeretnék lenni nem pedig a barátaival. Folyamatosan figyelnének ha vele lennék és ez zavarna...Mit tanácsoltok?2014. nov. 20. 17:49
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásokért
2014. nov. 20. 17:50
2/6 anonim válasza:
kísérd haza például :)
már ha nem a barátaival megy általában hazafelé
3/6 A kérdező kommentje:
És azt nem venné zaklatásnak ha egy addig full ismeretlen srác hazakísérné?:p
2014. nov. 20. 18:10
4/6 anonim válasza:
szia, keres a tesitanár sürgősen, odamész, amúgy nem csak beszélgetni akarok:D
5/6 anonim válasza:
egy suliba jártok ember, meg ennyi erővel azt is zaklatásnak veheti ha csak leállsz vele beszélgetni , akárhol , tehát tök mind 1
még téma is van : a suli, megkérdezed, hogy ő is utálja-e a Terike nénit vagy ilyesmi és kész, tudtok is beszélgetni, de ha van aki szereti a Terike nénit akkor inkább ne ezt kérdezd tőle :P
6/6 A kérdező kommentje:
:D ennyi
2014. nov. 21. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!