Fiúk! Nektem mi számÍt jobban egy szép, nagyobb mell, vagy egy bájos arc?
Figyelt kérdés
mindig előbb észreveszik, megbámulják azt a csajt, akinek nagyobb a melle, pedig közbe az alakja se az arca se nagy szám. mi erről a véleményetek? mért van ez?2014. nov. 19. 22:33
11/18 A kérdező kommentje:
én azt vettem észre, hogyha az utcán szembe jön veletek egy olyan csaj, aki kipakolja magát, egyből őrá figyeltek (így lehet másról lemaradtok). + még az ilyen csajoknál a pasik valahogy könnyebben kezdeményeznek, lehet mert közvetlenebbnek tünek, vagy csak szexet akarnak, és erről mi a véleményetek?
2014. nov. 19. 22:45
12/18 anonim válasza:
igazad van kérdező. nekem széparcú komolyra kell, szépmellű meg egyéjszakásnak :D
23F
13/18 anonim válasza:
Ez nem olyan, mint egy tv, hogy led vagy lcd...
Az összkép számít. A külső és a kisugárzás összessége.
14/18 anonim válasza:
A kirakott csöcsű csajoknál olyanok is kezdeményeznek, akikkel meg is érdemlik egymást. Ellenben egy normális srác (vagy férfi) nem hinném, hogy leszólítana egy macát, aki így reklámozza magát.
Amúgy személy engem kevésbé vonz egy kipakolt csöcspár, engem ne akarjon egy nő a csöcseivel megvásárolni. Ránézek, és ennyi. De nem csöpögtetem rá a nyálam.
16/18 anonim válasza:
Jav.: személy szerint*
Sorry, döglődik ma az agyam. -.-
17/18 anonim válasza:
Az arc az elsődleges, de van mellette egy nem túl nagy elvárásom a cicikkel kapcsolatban, az hogy ne legyenek túl nagyok mert az már egyáltalán nem vonzó számomra. Szerintem az A B C D méretek rendben vannak de ami D felett van az már nagy valószínűséggel túl nagy, persze kivételek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!