Van egy fiú akivel barátok vagyunk de néha úgy viselkedik mintha többet érezne. Mit érezhet?
Figyelt kérdés
én többet érzek mint barátság de eddig teljesen azt hittem hogy ő csak barátságot érez.. ma: beteg vagyok és meglátogatott senki nem volt itthon csak én meg ő.. oda ült mellém és elkezdett simogatni belenézett a szemembe és azt mondta hogy ha bármi kell szóljak.. ott ült mellettem egy darabig utána hívta az anyukája hogy most már menjen haza.. miután letette a telefon megint belenézett a szemembe!:$ ezután megcsókolt utána kicsit furcsa volt mert adott 2 puszit ahogy szokott és elment.. mit érezhet irántam?:33#furcsacsók
2014. nov. 19. 22:00
1/4 anonim válasza:
Hát akitől én nem akarok semmit azt nem csókolgatom.. De legalábbis szeret ez biztos.
2/4 anonim válasza:
Szerintem több,mint valószínű,hogy szerelmes beléd .. :)
Mennyi idősek vagytok?:)
3/4 anonim válasza:
De cukik vagytok:)
Tetszel neki:)
4/4 A kérdező kommentje:
ő 17 lesz én pedig 16 vagyok:) amúgy éjszaka írt egy üzenetet hogy nem véletlen csinálta ezt és ha nekem is komolyabb érzéseim vannak akkor ő nagyon boldog:33 vissza írtam neki és ma délután jön hozzám. annyira izgulook:$$ pedig soha nem izgulok ha találkozunk mert már 7 éve barátok vagyunk.. nem tudom mi fog történni!! szorítsatoook:))
2014. nov. 20. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!