Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú akivel barátok...

Van egy fiú akivel barátok vagyunk de néha úgy viselkedik mintha többet érezne. Mit érezhet?

Figyelt kérdés
én többet érzek mint barátság de eddig teljesen azt hittem hogy ő csak barátságot érez.. ma: beteg vagyok és meglátogatott senki nem volt itthon csak én meg ő.. oda ült mellém és elkezdett simogatni belenézett a szemembe és azt mondta hogy ha bármi kell szóljak.. ott ült mellettem egy darabig utána hívta az anyukája hogy most már menjen haza.. miután letette a telefon megint belenézett a szemembe!:$ ezután megcsókolt utána kicsit furcsa volt mert adott 2 puszit ahogy szokott és elment.. mit érezhet irántam?:33

#furcsacsók
2014. nov. 19. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát akitől én nem akarok semmit azt nem csókolgatom.. De legalábbis szeret ez biztos.
2014. nov. 19. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem több,mint valószínű,hogy szerelmes beléd .. :)

Mennyi idősek vagytok?:)

2014. nov. 19. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:

De cukik vagytok:)

Tetszel neki:)

2014. nov. 19. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
ő 17 lesz én pedig 16 vagyok:) amúgy éjszaka írt egy üzenetet hogy nem véletlen csinálta ezt és ha nekem is komolyabb érzéseim vannak akkor ő nagyon boldog:33 vissza írtam neki és ma délután jön hozzám. annyira izgulook:$$ pedig soha nem izgulok ha találkozunk mert már 7 éve barátok vagyunk.. nem tudom mi fog történni!! szorítsatoook:))
2014. nov. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!