Elronthat az őszinteség egy kialakuló kapcsolatot?
Nem arra gondolok, hogy bántóan őszinte, csak ha egy lány elmegy valahova bulizni, vagy táncolni, és még "kimondottan" nem jár a fiúval, de amikor haza ért, akkor elmeséli neki, hogy mi történt.
Nem akar veszekedést abból, hogy valamit nem mond el, ami rosszul esne a fiúnak, ha utólag tudná meg.
Nem a "heccelésre" gondoltam. Illetve, nem ez a cél.
Csak elmondani, hogy "ez meg ez" történt, és hogy így ez őt mennyire zavarja, vagy egyáltalán zavarja e?
(Az esetek 99%-ában nem szokta zavarni, csak én aggódok mindig..)
Először is 15 éves vagyok, úgyhogy nem volt férfi mosdó meg pia. :D
Csak ilyen iskolai buli. Tudta, hogy el fogok menni, mert igazság szerint ő beszélt rá. Mondjuk igaza volt, mert tök jól éreztem magam. Beszélgettünk más fiúkkal, táncoltunk, de semmi több. Csak kicsit együtt volt a társaság.
Miután ezt elmondtam neki, nem akadt ki, hanem normálisnak kezelte. Azt mondta, nem baj, legalább jól éreztem magam. De ezek után vetődött fel bennem a kérdés, hogy egyáltalán el kell e, hogy mondjam?...
#7: -.-"
Tehát kulturáltan felfogta a srác, és nem csapott belőle balhét, nem ütötte falba a fejed, nem hajított ki hat emelet magasságból, nem kürtölte szét FB-on, hogy mekkora kurvа vagy, és neked ez nem elégséges... (facepalm)
Zárjuk rövidre..:
Az a kérdésem, hogy egyáltalán illik e elmondani ilyen dolgokat a fiúnak (ha nem történt semmi) vagy ez annyira hétköznapi volt, hogy tök felesleges az ilyenekrő beszámolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!