Valakinek van kedve beszelgetni velem, tetszoleges temarol? 15l
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 13:11
1/15 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetnék arról hogy, hogyan történik a kihaladás az érkező vonat vágányútját érintő vagy metsző kijáraton át az érkezési oldalon.
Megfelel a téma?
2/15 anonim válasza:
Hogyan szoktad szőrteleníteni a puncogódat?
3/15 A kérdező kommentje:
1es..nem tudom en csak egy 15 eves emberke vagyok, nem pedig vonatvezeto...2es te egy perverz ... vagy
2014. nov. 19. 13:18
4/15 anonim válasza:
MBTI személyiségtípusok témája esetleg?
5/15 anonim válasza:
#1 es vagyok:
19 éves és váltókezelő ;)
6/15 anonim válasza:
programozás, időjárás, töketlen fecske átlagos repülési sebessége...válassz
7/15 anonim válasza:
#6 milyen nyelven tudsz programozni?
8/15 anonim válasza:
Kiadsam! Végre... egy hozzád méltó válasz. Már azt hittem, hogy jó útra tértél (csak azt értelmes válaszaidat látom mostanság), de szerencsére még mindig a régi. :*
9/15 anonim válasza:
Jut eszembe!
kiadsam, jól vagytok a csajoddal? Első szex már megvolt vele? :3 Bevesztek harmadiknak? ((: Légysziii!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!