kvantumfizika, embercsempészet, programozás, csillagászat, vagy csak hétköznapi dolgok esetleg?
21F
Programozás jó ötlet :D
De mit szólsz az esettanulmány íráshoz? :)
tarnai
kerülöd a témát?
nekem nagyon nagy mákom volt :D mert 3 szakmám alatt 1-et se kellett írnom :D mondjuk az első kettőnél (grafikus, webfejlesztő) kellett írni hogy mit miért hogyan a beadandóhoz, de direktbe nem írtam még :) tehát nem volt olyan feladat, hogy "írj egy esettanulmányt", burkoltan adták elő :D a kis cselesek :D csak most gondoltam bele, hogy unokatesómnak mennyit kellett írnia :D nekem meg szerencsére eddig nem kellett :D már megérte elolvasni a kérdést :P
esetleg te is ilyen pályán mozogsz? :) akikkel együtt végeztem lányok/nők + női ismerősök akikről tudom ilyen téren végeztek nem maradt egyikük sem ebben a szakmában. Oktatók, adminisztrátorok... lettek de programozó egyik sem :) téged mi vitt erre az útra és hol tartasz és mit szeretnél kihozni belőle? :)
nem ebben az ágazatban fogok dolgozni csak szabadidőmben olvasgatok néha róla :)
az esettanulmány írás a vizsgamunkám lesz :)
tarnai a bölénycsorda amit magadévá tettél tudja, hogy gyakorizol? nem féltékenyek? voltak bikák is vagy csak tehenek? és meg van még az a bizonyos felvétel?
-----
kedves kérdező és milyen végzettséged lesz? :) tudsz is programozni vagy csak olvasgatsz utána? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!