Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elköltöznél egy másik kontinen...

Elköltöznél egy másik kontinensre egy pasiért/csajért?

Figyelt kérdés

Ha x éve szerelmes lenne beléd, és Téged is érdekelne. Itthon nem lenne működő kapcsolatod, se állásod, se családod.

Elköltöznél egy nem túl jól menő vidékre (mondjuk Dél-Amerika) hozzá? Ha nem beszéled a nyelvet, csak az angolt felsőfokon, és ő sem él valami jómódban?

Igen? Nem? Miért?

Kort és nemet is!

2014. nov. 18. 15:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

lesz*arnám őszintén,egy ember nem ér semmit,még millió sem nem hogy egy.

de dél amerikába lehet el mennék,kokain,fegyverek,erőszak,és jó idő.

2014. nov. 18. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Dél-Amerika??? NEM IS KÉRDÉS!!!! éljen a spanyol nyelv és kultúra, imádnám :)
2014. nov. 18. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok belé szerelmes akkor igen, de egyébként nem... esetleg úgy, hogy nem együtt élünk, csak közel egymáshoz és majd kialakulnak a dolgok
2014. nov. 18. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Van olyan pasi, akinek a kedvéért elköltöznék pár évre, de nem örökre.

De Dél-Amerikában nem bárhova, és főleg nem egy zsúfolt nagyvárosba.

Mondjuk nekem több olyan munkám is van, amivel bárhol tudok dolgozni, nem csak alkalmazottként - úgy viszont tuti nem mennék el sehova, hogy ne legyen munkám és önálló jövedelemem.

A nyelv miatt aggódnék a legkevésbé - ha van egy felsőfokúd angolból, akkor saját tapasztalatból azt mondom, hogy szerintem pár hónap intenzív tanulással megtanulhatsz spanyolul úgy, hogy elboldogulj a hétköznapokban (feltéve, ha nem Brazíliába készülsz, de a portugál sem lehet sokkal nehezebb).

2014. nov. 18. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!