Ha nem ír vissza nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Írtam neki facebookon és kíírta a chat, hogy látta az üzenetemet, de nem válaszol. Igaz, még csak 1x találkozunk, nem is ismerem annyira, de nagyon is úgy tűnt, hogy van nála esélyem. Vagy talán mégsem? Látta az üzenetemen fb-on és nem válaszolt. Lehet valami baj van a messenger-ével vagy nem akar velemi beszélni? Kérlek segítsetek!2014. nov. 16. 21:02
1/5 anonim válasza:
Nekem se ír vissza senki, vagy ha igen azok is szó nélkül eltűnnek. Azt hiszem eljutottam oda, hogy emberiség = hulladék... Bele kell törődni.
2/5 anonim válasza:
várj megnézem az fb üzeneteim között
4/5 anonim válasza:
Mindenki taktikázik. Azért nem ír vissza, hogy folyton ezen járjon az agyad. Két hét, és az ágyában leszel.
5/5 anonim válasza:
Nem hisszem h a messengerel lenne baj lehet nem mer vossza irni vagy csak nem beszeltettek annyit h olyan kapcsolatott akatjon veled terwmteni taliz vele megint vagy csak irj valamit arr a taluzasrol .....lehet h nincs ideje h irjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!