Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 15-22 évesek. Mért ilyen...

15-22 évesek. Mért ilyen nyuszi . Ha szép? Tényleg tetszenek az ártatlan kislányok.

Figyelt kérdés

Haverommal(17) ültem a buszon mikor föl szállt egy csajszi, mindketten ismerjük, én táncról, ő a sulijából. Nem az a tipikus pláza cica, csöndes nagy pulcsis „szürke kis egér akarok lenni” lány.

Baba arca van, sehol egy pattanás, nem szedi a szemöldökét de formásabban,szebben nézz ki mint azoknak a lányoknak akik folyton a kozmetikushoz járnak. Tényleg homokóra alakú, nagy cicikkel kerek nagy popsival. Piros pozsgás pofija van, szép hosszú szempilla, kék szem, festett vörös haj.

Mondta a haverom hogy álomnő , mindene fullos . Lányként sokáig nem kedveltem, szépnek tartottam igen irigy voltam rá, majd beszéltünk és meg kedveltem, picit csöndes de azért ellehet vele beszélgetni. Kíváncsi voltam hogy mi tetszik a haveromnak a csajban. „ Rohadt jól nézz ki , nagy csöcs, kerek segg. De még is olyan ártatlan kis cukika. „

Nem csak az én haverom vélekedik így róla. Több srác is mondta már hogy kis csöndes,titokzatos, cuki, aranyos, picurka. Egyetlen barátja volt a csajnak akivel most is van, kicsivel több mint egy éve . Azt a srácot leszámítva az összes srácon átnézett. Haverom is próbálkozott nála, de elég gyorsan elhajtotta pedig 1000x helyesebb a lány barátjánál , jobban is nézz ki. Ha nem lenne olyan jó csaj, akkor meg átnéznétek rajta. Úgy tapasztaltam hogy inkább a mindenemet kiteszem lányok jönnek be jobban.

2014. nov. 16. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyen nők, se mentalitásuk se a elzárkózok mert szép vagyok érinthetetlen vagyok stílus se. Lehet hogy szép de csak a nyűg van velük, az ilyenekhez nem passzolok. Én jobban szeretem a vagány laza mindenre nyitott nőket és a ribiket :) 25/f
2014. nov. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!